Zararlı Sincaplardan Nasıl Kurtulurum?

Zararlı Sincaplardan Nasıl Kurtulurum?

Sincap Kontrolü: Sincaplardan Nasıl Kurtulunur?

Bu sayfa genel bir Sincap kontrol kılavuzudur. Önerilen ürün ve yöntemleri kullanarak bahçenizdeki Sincaplardan kurtulacaksınız. Bu kılavuzu takip edin ve önerilen ürünleri kullanın ve Sincapların %100 kontrolünü garanti ediyoruz. Sincapları kaldırmadan önce Sincap türünüzün bölgenizde korunan bir tür olup olmadığını öğrenmek için yerel ve eyalet yönergelerinize bakın.

Bir bahçeniz varsa, büyük olasılıkla er ya da geç Sincaplarla uğraşmak zorunda kalacaksınız. Sincapların çoğu görece zararsızdır ve hatta bazılarını gözlemlemek için etrafta bulundurmak güzeldir, ancak bize ve mülkümüze çok yaklaşmaya başladıklarında kemirgenlere benzer bir haşere olarak kabul edilebilirler.

Pek çok sincap türü vardır ama en problemli olanı Ağaç Sincabıdır. Bununla birlikte, sincapların bahçenizde veya bahçenizde bulunması için etrafta ağaç olması gerekmez, çünkü genellikle evlerin etrafında dolaşan Yer Sincapları da vardır.

Ormandaki doğal yaşam alanlarından uzaklaştırılan sincaplar, yeni barınak arayışına girer. Şartlar izin verirse, sincaplar herhangi bir yapının tavan aralarına, saçaklarına ve alt kısımlarına taşınır. Bir binanın içine girdikten sonra potansiyel olarak yalıtıma, kirişlere ve elektrik kablolarına zarar verebilirler. Kablolara zarar veren sincapların bir evdeki elektrik yangınlarının nedeni olduğu bilindiğinden, bu özellikle tehlikeli bir tehlikedir. 

Sincaplar çok hızlı hareket ettikleri için kontrol edilmesi zor gibi görünebilir ancak doğru teknik ve ürünleri uyguladığınızda bu mümkündür. Mülkünüzü işgal eden Sincaplarınız varsa, Sincaplardan nasıl hızlı ve ekonomik bir şekilde kurtulacağınızı gösteren aşağıdaki kılavuzumuzu takip edin.

Kimlik

beyaz zemin üzerinde sincap

Bir tedavi yaklaşımı uygulamadan önce, bahçenizde başka bir yaratıkla değil, Sincaplarla uğraştığınızı belirlemeniz ve emin olmanız gerekir. Yanlış tanımlama, yanlış tedavi yöntemlerinin kullanılmasına yol açarak size zaman ve para kaybettirebilir. Neyse ki sincapları tespit etmek çok kolaydır. Aşağıda Sincapların ortak özelliklerini bulabilirsiniz.

  • Sincapların boyutları, türlerine bağlı olarak çok küçükten orta büyüklüğe kadar değişir.
  • Sincaplar genellikle uzun gür kuyrukları ve iri gözleri olan ince gövdelere sahiptir.
  • Kürkleri genellikle yumuşak ve ipektir. Ayrıca türlere bağlı olarak kahverengiden grimsi renge kadar değişen renklerdedirler.
  • Sincaplar üç ana türe ayrılabilir: Ağaç Sincapları, Yer Sincapları ve Uçan Sincaplar.
  • Ağaç sincapları en yaygın suçludur ve ağaçlarda yaşamayı severler, ancak sık sık ahşap yapıları işgal ederler.
  • Yer sincapları yerde yaşamayı sever, yaşamak için yer altı tünelleri kazar.
  • Uçan sincaplar çatı katlarında, saçaklarda ve alt kısımlarda yaşarlar. Diğer sincaplardan farklıdırlar, çünkü uzatıldıklarında zıplarken havada daha kolay süzülmelerini sağlayan fazla deriye sahiptirler.

Gördüğünüz sincabı doğru bir şekilde tanımlamak için yukarıdaki resmi ve açıklamayı kullanın. Tamamen emin değilseniz, bizimle iletişime geçin ve doğru tanımlama konusunda yardımcı olmaya çalışacağız.

Denetleme

Bir çatıda istilacı sincap

Sincaplarla uğraştığınızı ve Sincap türünü doğru bir şekilde belirledikten sonra, Sincapların istila ettiği veya hasarın meydana geldiği alanları not etmek için bir inceleme yapmanız gerekecektir. Muayene sırasında, mülkünüzde Sincap aktivitesinin en fazla olduğu bu alanları bulmaya odaklanacaksınız.

Nereden İncelenmeli?

İç mekanlarda, çatı katlarında, bodrumlarda, hizmet odalarında ve çatlaklarda ve yarıklarda sincap arayın. Dış mekanda, bahçenizde, ağaç yığınlarında, yaprak döküntülerinde, bahçe molozlarında, bahçelerde, ağaçların çevresinde, çatınızda, yapınızın dışındaki her havalandırma deliğinde, saçaklarda, alt kısımlarda, yağmur oluklarında ve dışarıdaki herhangi bir çatlak veya yarıkta sincap arayın. senin mülkün.

Bakılacak şey

Çatı katınızda, bahçenizde veya aktif oldukları diğer alanlarda Sincap aktivitesi arıyorsunuz. Bu, çimlerde ve/veya bahçelerde yiyecekleri sakladıkları, çatlakların ve yarıkların yakınında çiğnenmiş veya kemirilmiş küçük delikler gibi hasar işaretleri bulmak ve hem gece hem de gündüz evin içinde sesler duymak anlamına gelebilir.

Bu işaretlerden herhangi birini fark ettiyseniz ve mülkünüzün çevresinde hasara neden olan sincaplar gördüyseniz, onları gördüğünüz alanları not edin; tedaviyi uygulayacağınız yer burasıdır.

Tedavi

Sincap aktivitesini onayladıktan sonra, sincap çıkarma tedavisine başlama zamanı. Tüm ürün etiketlerini okumayı ve bu etiketlerdeki uygulama talimatlarını takip etmeyi unutmayın ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) giyerek güvende kalın.

Sincaplardan kurtulmak için Solutions Humane Live Trap'i sincap tuzağı olarak kullanmanızı ve Critter Ridder kovucu uygulamanızı öneririz. Solutions Live Trap, sorun yaratan Sincabı yakalamanızı sağlarken, Critter Ridder bahçenizi ziyaret etmek isteyebilecek Sincapları uzaklaştırır.

Adım 1 - Canlı Sincap Tuzağını Stratejik Olarak Yerleştirin

Avluya stratejik olarak bir sincap tuzağı yerleştirmek

Sincap Tuzağını kurmadan önce, onu yemledikten sonra tuzakla rekabet edebilecek yiyecek kaynaklarını ortadan kaldırmak önemlidir. Bu, meyve ve sebze bahçelerini çitle çevirmeyi ve düşen meyveleri, meyveleri ve tohumları süpürmeyi içerir.

Tuzağı eve giriş noktalarının yakınına yerleştirin. İç mekanlarda, onu yüksek aktiviteye sahip alanlara (çok fazla pisliğin olduğu yerlere) yerleştirdiğinizden emin olun. Dışarıda, sincap tuzağını bahçedeki yiyecek arama alanlarının yakınına yerleştirin. Kafese giden bir yem izi oluşturarak daha başarılı olabilirsiniz.

  • Tavan Arasına Sincap Tuzağı Yerleştirme: Tavan aranızdaki sincaplardan kurtulmak için, sincap yuvalarının yanı sıra herhangi bir pislik veya çiğneme izine dikkat etmek isteyeceksiniz. İzolasyon ve ahşapta çizik veya hasar olup olmadığını kontrol edin. Ayrıca hasarlı elektrik kabloları ve boruları da aramak isteyeceksiniz. Tavan arasındaki bu faaliyet alanları, sincap tuzaklarınızı yerleştireceğiniz yerler olmalıdır.
  • Sincap Tuzaklarının Bodrum Katlarına Yerleştirilmesi:  Tavan arasına sincap tuzakları yerleştirmeye benzer şekilde, bodruma sincap tuzakları yerleştirmek, sincapların faaliyetlerine dair kanıt bıraktıkları aktif alanların gözlemlenmesine bağlı olacaktır. Anahtar alanlar duvarlar boyunca, gezinme boşluklarında, mobilya veya eşya kutuları arasındaki dar boşluklarda vb. olacaktır.
  • Garajlara Sincap Tuzağı Yerleştirme:  Sincaplar büyük olasılıkla sıcaklık düştükten sonra garajınızda barınak ararlar. Garajınızda herhangi bir dağınıklık veya saklama kutusu varsa, büyük olasılıkla bu belirli noktalarda yuva yapıyorlardır. Sincap tuzaklarınızı garajınızın etrafındaki bu aktif alanlara yerleştirin.

Adım 2 - Sincap Tuzağını Yemleyin ve Kurun

Yemleme ve silahlandırma sincap tuzağı

Tuzak yerleştirmenizden memnun kaldığınızda, sincap tuzağının içine yem yerleştirmek isteyeceksiniz. Sincaplar için fıstık ezmesi, ayçekirdeği, fındık ve elma kullanmanızı öneririz. Sincap tuzağı içindeki bu yemlerin bir kombinasyonu en iyi şekilde çalışır.

Tuzağınıza yem atarken, hayvanın yeme ulaşmak için tetiğe temas etmesini sağlamak için yemi tuzağın uzak ucuna tetik plakasının arkasına yerleştirmek önemlidir. Yem, kullanılan yeme bağlı olarak doğrudan tetik plakasının üzerine yerleştirilmiş bir kapta olabilir veya tetik plakasının arkasına serbestçe yerleştirilebilir.

Yemi tuzağın içine yerleştirdikten sonra kapı kilidini iterek ve kapı plakasını kaldırarak sincap tuzağınızın kapısını açın. Ayarlamak için tetik kolunu ileri doğru çekerken kapı plakasını yukarıda tutun. Tetik kolunun kancası kapıyı yakaladığında sincap tuzağının kurulduğunu anlayacaksınız.

Tuzağınızı sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kontrol edin. Sincap yakalandıktan sonra, kemirgeni sakin tutmak için kafesin üzerine bir havlu koyun ve uygun serbest bırakma talimatları için hayvan kontrolünü arayın veya Sincapları mülkünüzden en az 5 ila 6 mil uzağa yerleştirin.

Adım 3 - Critter Ridder'ı Uygulayın

Sincap Kontrolü için Critter Ridder

Critter Ridder, Sincaplar da dahil olmak üzere bahçenizde sık sık karşılaşabileceğiniz birçok hayvan için işe yarayan organik bir kovucudur. 1,25 lb. konteyner, yaklaşık 50 fit kareyi kaplayacak ve koruyacaktır. Ya canlı bir sincap tuzağının yanında kovucu kullanabilir ya da tuzağa alternatif olarak kovucu kullanabilirsiniz.

Eldiven kullanarak, doğrudan kaptan granülleri hafifçe serpin veya bir yayıcı kullanarak 40 fit kareye 1 lb. oranında serpin. Çimlere, bahçe yollarına ve çiçek tarhlarına uygulanabilir. Çöp torbaları, süs bitkileri, ağaçlar veya çalılar gibi belirli alanları işlemek için, korunacak alanın etrafındaki zemini lekeleyin veya mümkünse, korunacak alanın tamamını çevreleyen bir sınır olarak zemine granüller uygulayın.

Sincap hasarını fark ettiğiniz bahçenizin çevresine, özellikle zarar görmüş ahşap yapılara, ağaçların çevresine ve Sincap aktivitesinin en yaygın olduğu yerlere Critter Ridder kovucuyu uygulayın. Sürekli koruma için her 30 günde bir gerektiği gibi yeniden uygulayın.

önleme

Mülkünüzdeki Sincap istilasını kontrol ettikten sonra, önleyici tedbirler uygulayana ve ortamınızı Sincaplar için daha az uygun olacak şekilde değiştirene kadar işiniz tamamlanmış sayılmaz.

  • Bahçenizdeki kalıntıları temizleyerek başlayın. Odun yığınlarından, yaprak çöplerinden ve genel dağınıklıktan kurtulun.
  • Yapınızın dışındaki çatlakları ve çatlakları kapatın. Sincapların eve girebileceği olası giriş noktalarını kapatmak ve mühürlemek için kalafat kullanın.
  • Daha büyük delikleri tıkamak için Stuf-Fit bakır ağ kullanın. Evinizdeki tüm havalandırma deliklerinin uygun şekilde tarandığından emin olun.
  • Mülkünüzün çatısını giriş noktaları için inceleyin ve düzeltin. Tüm bodrum, çatı katı ve gezinme alanlarının kapalı pencereleri olduğundan ve belirgin giriş noktaları olmadığından emin olun.
  • Mülkünüzdeki bitki örtüsünü, özellikle çatınızdan sarkan ağaç dallarını veya dalları kesin. Bu dallar, sincapların çatınıza ulaşmasını ve muhtemelen içeri girmesini kolaylaştırır.
  • Son olarak, sincapları uzak tutmak için Critter Ridder'ın tekrarlanan uygulamalarını düzenli olarak kullanın.

Temel Çıkarımlar

Sincap nedir?

  • Sincaplar, genellikle ormanlık alanlarda ve vahşi doğada yaşayan ancak genellikle yerleşim alanlarını istila eden ve yıkıma neden olan küçük kemirgenlerdir.
  • Sincap ailesi, birçok farklı sincap türünden oluşan oldukça geniştir. Çoğu tür 3 kategoriden birinde sınıflandırılabilir: Ağaç sincabı, yer sincabı ve uçan sincap.

Bahçenizdeki veya Evinizdeki Sincaplardan Nasıl Kurtulabilirsiniz?

  • Hangi sincapla uğraştığınızı ve yaşam alanlarının nerede olduğunu belirlemek için bahçenizi veya evinizi kapsamlı bir şekilde inceleyin. Eğer onlar bir Ağaç sincabıysa, muhtemelen bahçenizdeki bir ağacın tepesinde olacaklardır. Yer sincabı iseler, bahçenizde bir oyuk açmış olacaklardır. Uçan bir sincap tavan aranıza sık sık geliyor olabilir.
  • Mülkünüzdeki aktif sincapları yakalamak için bir Canlı Tuzak kullanmanızı öneririz. Çatı katlarında, bodrumlarda ve garajlarda aktivite fark ettiğiniz bir alanda sincap tuzağını stratejik olarak kurun ve kurun.
  • Bahçenize dağılmak ve Sincapların etrafta dolaşmasını engellemek için Critter Ridder'ı kullanın.

Sincap Yeniden İstilasını Önleme

  • Ortamınızı Sincaplar için daha az uygun olacak şekilde değiştirene kadar uygun kontrol tamamlanmış sayılmaz.
  • Dışlama önlemleri oluşturmak (bakır ağ kullanmak gibi) ve evinizdeki giriş noktalarını kapatmak, sincapların içeri girmesini önlemede yardımcı olacaktır.
  • Squirrel aktivitesinden sürekli koruma için Critter Ridder'ı gerektiği gibi yeniden uygulayın.

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.