Su Samurlarından Nasıl Kurtulurum?

Su Samurlarından Nasıl Kurtulurum?

Su Samuru Kontrolü: Su Samurulardan Nasıl Kurtulunur?

Bu sayfa genel bir Su Samuru kontrol kılavuzudur. Önerilen ürün ve yöntemleri kullanarak Su Samurus'ın kontrolünü ele geçireceksiniz. Bu kılavuzu takip edin ve önerilen ürünleri kullanın ve Su Samurus'ın %100 kontrolünü garanti ediyoruz. Kontrolü uygulamadan önce Su Samuru'nın bölgenizde korunan bir tür olup olmadığını görmek için yerel ve eyalet yönergelerinize bakın  ve Su Samuru'lar son derece tehlikeli olabileceğinden, Kontrolü uygularken son derece dikkatli olun.

Su Samurus, Güney Amerika'ya özgü büyük kemirgenlerdir. Kürklerine olan talep nedeniyle başlangıçta ABD'ye getirildiler. Tanıtılmalarından bu yana, ülkenin dört bir yanındaki çeşitli ürünlere, bitki örtüsüne ve sulak alanlara önemli zarar veren istilacı bir tür haline geldiler.

Su Samurus, çeşitli habitatlarda yaşayabilir, ancak genellikle su kaynaklarına ve onlara karada çok sayıda yoğun bitki örtüsü sunan alanlara yakın bulunur. Su Samurus genellikle vahşi doğada ve sulak alanlarda kalırken, yiyecek kıtlığı olduğunda kentsel alanlara ve tarım alanlarına çıkarlar.

Su Samurus mülkünüze girmeyi göze aldıysa, aşağıdaki Kendin Yap Su Samuru kontrol kılavuzumuz bu kemirgeni yenmek için gerekli araçları ve teknikleri sunar ve aşağıdaki ipuçlarımızı ve önerilerimizi sizinle paylaşır.

Kimlik

nutria tanımlama nutrias'tan nasıl kurtulurum

Tedavi etmeden önce, başka tür bir kemirgenle değil, Su Samurus ile uğraştığınızdan emin olmalısınız. Su Samuru, bir kunduz veya misk sıçanı ile bir sıçan arasındaki bir karışıma benziyor. Bu kemirgenler yarı suda yaşar ve yüzmeyi severler. Bataklık Kunduzu, Arjantinli Kunduz ve Amerikan Kunduzu olarak adlandırıldılar.

Üst katlarında kaba sarı-kahverengi ila kırmızımsı kahverengi tüyler bulunurken, alt kürkleri gri renkli, yoğun ve daha yumuşak bir dokuya sahiptir. Su Samuru 2 fitten uzun büyüyebilir ve 20 libreden ağır olabilir. Su Samurus ayrıca sarı-turuncu ila turuncu-kırmızı olma eğiliminde olan büyük kesici dişleri ile de ayırt edilir.

Su Samurus'ı doğru bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olması için yukarıdaki açıklamayı ve resmi kullanın.

Denetleme

beslenme denetimi

Muayene, kontrol için son derece önemlidir. Tedavi etmeden önce, Su Samurus'ın bulunduğu alanları bilmeniz gerekir. Muayene sırasında, Su Samuru faaliyetinin göstergelerini bulmaya odaklanacaksınız.

Nereye Bakmalı

Mülkünüzün çevresinde, özellikle su kütlelerinin yakınında arama yapın. Bahçenize, bahçelere, ekinlere, tarlalara ve sebzelerin ekildiği yerlere bakın. Ayrıca su tutan bentlere, gezinme alanlarına ve bataklıkların yakınlarına da bakın.

Bakılacak şey

Su Samuru faaliyetinin belirtilerini arıyorsunuz. Çoğu zaman izleriyle dolacak olan yuvalarını, patikalarını ve kaydıraklarını aramaya odaklanmalısınız. Arka ayağın bıraktığı izler, 4 perdeli ayak parmağı ve perdeli olmayan tarafta tekil bir ayak parmağı gibi görünür.

Dışkıları, Su Samuru faaliyetinin başka bir işaretidir. Renkleri koyu yeşilden siyaha kadar silindiriktir ve 2 inç uzunluğunda ve ½ inç çapındadır. Su Samuru tarafından yenen bitkilerin diş izleri yoktur ve beslendikleri ağaçların kabukları soyulabilir. Su Samuru aktivitesini onayladıktan sonra, tedaviyi uygulayacağınız yer burasıdır.

Tedavi

Su Samuru aktivitesini onayladıktan sonra tedaviye başlama zamanı. Önerilen tedavi yöntemlerimiz, Su Samuru'yı canlı olarak yakalamak veya onları etkili bir Hayvan Kovucu ile uzaklaştırmaktır. Tüm ürün etiketlerini okumayı ve bu etiketlerdeki uygulama talimatlarına uymayı unutmayın ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) giyerek güvende kalın.

Adım 1 - Dış Mekan Yakalama

Çoğu Su Samuru açık havada aktif bulunduğundan, tuzağı yerleştireceğiniz yer burasıdır. Solutions Humane Live Animal Trap'ı kullanın. Bu tuzağın kullanımı kolaydır ve size gereken kontrolü sağlamalıdır.

Vahşi doğada canlı tuzak

Çözümler İnsancıl Canlı Hayvan Tuzağı

Solutions Humane Live Animal'ın yerleştirilmesi ve kullanımı basittir. Kullanmak için tetik mekanizmasını bırakın, kapıyı açın ve tuzağı kurun.

Su Samuru'nın mülkünüz üzerindeki genel eğilimlerinin farkına vardığınızda, tuzağı Su Samuru'nın yakalanacağını umduğunuz yüksek aktiviteli bir alana yerleştirebilirsiniz. Bu seçilen alan, Su Samuru'nın tuzağa yaklaşma olasılığını artırmak için insanlardan ve evcil hayvanlardan gelen çok az aktivite ile sessiz olmalıdır. 

Tuzak kapağını açıp kapı kilidini iterek ve kapı plakasını kaldırarak tuzağı kurun. Kapı plakası kaldırılmış durumdayken, ayarlamak için tetik kolunu ileri doğru çekin. Tetik kolları kancası kapıyı yakaladığında ayarlanacaktır. Ardından, tetik plakasının arkasında, tuzağın ucuna çekici bir yem yerleştirmek isteyeceksiniz. Su Samurus için tatlı patates ve havuç kullanmanızı öneririz. Su Samuru'lar suyun etrafında dolaşmayı sevdikleri için, Su Samuru'nın onu kontrol etmeye gitmesini umarak derme çatma bir sal yapabilir ve tuzağı salın üzerine yerleştirebilirsiniz.

Tuzağı yakından izleyin, sabah ve akşam bir kez kontrol edin. Yakalandıktan sonra, Su Samuruyı hayvan kontrolüne çevirin veya vahşi doğaya sürün ve hayvanı serbest bırakın.

Adım 2 - Hayvan Kovucuyu Uygulayın

Yakalayamadığınız veya tuzağa düşürmemeyi tercih ettiğiniz durumlarda, bunun yerine Nature's Defence: All-Purpose Animal Repellent gibi bir savar kullanarak Su Samuru'yı uzaklaştırmayı deneyebilirsiniz  Bu ürünü mülkünüze dağıtın ve Su Samuru bu kovucunun tadına baktığında etrafta dolaşmak istemeyecektir.

önleme

nutria önleme

Saldırgan Su Samuru'yı yakaladıysanız veya mülkünüzden kovduysanız, başka birinin geri gelmesini istemezsiniz. Mülkünüzü tekrar ziyaret etmelerini engellemek için uygulayabileceğiniz önleyici bir önlem, Su Samuru hasarından etkilenen mahsullerin veya sebzelerin etrafına çitler çekmektir. Bu çitler en az 4 fit yüksekliğinde olmalı ve yerden en az 6 inç gömülmelidir.

Mümkünse, Su Samuru'nın beslendiği sebze türlerini yerleştirmekten kaçının veya bunları tarlalarınızdan çıkarın. Özellikle çiftlik ve bahçelerde Su Samuru hasarı sürekliyse, drenajlar, su yolları gibi su kaynaklarından ve akan suyun olduğu her yerden uzakta yeni tarlalar veya alanlar oluşturulmalıdır. Ayrıca Su Samuru'yı uzak tutmak için Nature's Defence kovucuyu tekrar kullanabilirsiniz.

Temel Çıkarımlar

  • Su Samurus, yeme ve yuva yapma alışkanlıklarıyla ekinlere ve golf sahaları gibi manzaralara zarar verdiği bilinen büyük kemirgenlerdir.
  • İstilacı Su Samurus'tan kurtulmak için önerilerimiz, canlı yakalama veya Nature's Defence All-Purpose Repellent gibi bir kovucu uygulamaktır.
  • Çitler inşa ederek ve onları uzak tutmak için kovucuları tekrar kullanarak Su Samurus'ın gelecekteki istilalarını önleyin.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.