Sincaplardan Nasıl Kurtulurum?

Sincaplardan Nasıl Kurtulurum?

Sincap Kontrolü: Sincaplardan Nasıl Kurtulunur?

Bu sayfa genel bir Sincap kontrol kılavuzudur. Önerilen ürün ve yöntemleri kullanarak Sincapların kontrolünü ele geçireceksiniz. Bu kılavuzu izleyin ve önerilen ürünleri kullanın ve Sincaplar üzerinde %100 kontrol garantisi veriyoruz. Kontrol uygulamadan önce Sincapların bölgenizde korunan bir tür olup olmadığını görmek için yerel ve eyalet yönergelerinize bakın.

Sincaplar çizgi filmlerde ve televizyonda sevimli, tüylü ve gıcırtılı yaratıklar olarak tasvir edilirken, sahip olunması gereken yıkıcı bir baş belası olabilirler. Akrabaları olan sincaba benzer şekilde , sincaplar yuva kazmak ve teraslara, havuzlara, temellere ve istinat duvarlarına yapısal hasar vermekle bilinir.

Sincaplar, Amerika'nın 48 komşu eyaletinin tamamında yaşıyor. Sincaplar, doğal yaşam alanları olan ormanın dışında gelişebilirler çünkü evler ve bahçeler, konu yiyecek olduğunda onlara bol miktarda seçenek sunar.

Sincaplar, çiçek soğanlarını kazma, kuş yemliklerindeki tohumları boşaltma ve evcil hayvan yemi çalma alışkanlıklarıyla bahçıvanlar için bir kabus olabilir. Sincaplar ayrıca oldukça hızlı hareket ederler ve kontrol edilmezlerse nüfusları kontrolden çıkabilir.

Bu yaratıklar ne kadar rahatsız edici olsalar da, Solutions Pest and Lawn'da stoklarımızda bulunan doğru yaklaşım ve doğru kontrol ürünleri ile mülkünüzden yok edilebilirler. Sincaplardan nasıl hızlı ve ekonomik bir şekilde kurtulabileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki Sincap kontrol kılavuzumuzu okumaya devam edin.

Kimlik

İzole sincap

Sincaplar genellikle Sincaplarla karıştırılabilir, bu yüzden kimlikleri kontrol için çok önemlidir. Tedaviyi uygulamadan önce, başka bir tür hayvanla değil, Sincaplarla uğraştığınızdan kesinlikle emin olmalısınız. Aşağıda Sincapların bazı ortak özelliklerini bulabilirsiniz.

  • Sincaplar, türlerine bağlı olarak 3 ila 8 inç arasında değişebilir.
  • Dört bacakları vardır ve normalde bir kilodan daha hafiftirler.
  • Uzunluğu 3 ila 4 inç arasında herhangi bir yeri ölçebilen tüylü bir kuyruğa sahiptirler.
  • Vücutlarında (hatta yüzlerinde) şeritler ve türlerine göre renk değiştirebilen kuyrukları vardır.
  • Ağaçlar veya elektrik hatları gibi yüksek irtifalarda görülebilen sincapların aksine, sincaplar en çok yerde bulunur.

Sincapları düzgün bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olması için yukarıdaki resmi ve açıklamayı kullanın. Tamamen emin değilseniz, bizimle iletişime geçin ve temsilcilerimizden biri rahatsız edici haşerenizin doğru bir şekilde tanımlanması konusunda size yardımcı olacaktır.

Denetleme

Burrow'daki Sincap

Mülkünüzde Sincaplar olduğunu onayladıktan sonra, Sincap aktivitesi için bahçenizi incelemeniz gerekir. Bu adım son derece önemlidir çünkü nerede tedavi uygulayacağınızı bilmek için barındırdıkları alanları bilmeniz gerekir. İnceleme sırasında, Sincapların bulunduğu bu "sıcak noktaları" arayacaksınız.

Nereden İncelenmeli?

Sincaplar genellikle barınacak çok yerin olduğu ağaçlık alanlarda bulunur. Bu, onlara kütükler, kayalar ve çalılar sağlayan ve şahinler gibi avcılardan korunma sağlayan alanlarda anlamına gelir.

Bahçenizi, çiçek tarhlarını, bahçeleri, ağaçları, ağaç kütüklerinin yakınlarını, bahçe molozlarının altını, odun yığınlarının altını, kütüklerin altını, kayaların altını, bahçenizdeki küçük açıklıkları inceleyin. Evinizin içinde çatlakları ve yarıkları, tavan aralarını ve bodrumları arayın.

Bakılacak şey

Sincap etkinliği arıyorsunuz. Bu, bahçenizin içinde veya mülkünüzün yakınında veya özellikle kurcalanmışlarsa kuş yemliklerinin yakınında yuvalarını (bahçenize kazılmış küçük delikler) aramayı ve kökünden sökülmüş çiçekleri veya ekinleri aramayı içerir.

Ayrıca Sincap hasarına da bakmalısınız. Sincaplar teraslara, havuzlara, sundurmalara, temellere ve istinat duvarlarına yapısal hasar verebilir. Ayrıca çiçek soğanları yiyerek, kuş yemliklerinden yiyecek çalarak ve hatta dışarıda bırakılan evcil hayvan yiyeceklerini çalarak bahçeleri yok edebilirler. Bir evin veya yapının içine girerlerse, kapsamlı yapısal hasara neden olabilirler.

Tedavi

Sincap aktivitesini onayladıktan sonra tedaviye başlama zamanı. Tüm ürün etiketlerini okumayı ve bu etiketlerdeki uygulama talimatlarını takip etmeyi unutmayın ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) giyerek güvende kalın.

Sincaplardan doğal olarak kurtulmak için iki seçenek öneriyoruz: Solutions Humane Live Trap ve Critter Ridder. Solutions Humane Live Trap, Sincapları onlara zarar vermeden güvenli bir şekilde tuzağa düşürmenize ve yerlerini değiştirmenize kolayca olanak tanır. Critter Ridder, Sincapları rahatsız edecek ve onları uzaklaştıracak kaçınma davranışlarını tetikleyecek organik ve doğal bileşenlerin bir kombinasyonudur.

Adım 1 - Yiyecek Kaynaklarını ve Potansiyel Barınağı Kaldırın

odun yığını

Sincapın yem yardımıyla canlı tuzağa girmesini istiyorsunuz. Ayrıca bodrumdan, garajdan, çatı katından veya bahçeden çıkıp evinize girmediklerinden emin olmak istersiniz. Bu nedenle, rakip gıda kaynaklarının ortadan kaldırılması gerekir.

Mülkünüzü iyice temizlediğinizden emin olun. Sincaplar bu nesneleri barınak olarak kullanabileceklerinden, düşen dallar veya ağaç yığınları gibi bahçedeki kalıntıları temizleyin. Çöplerinizi ağzı kapalı çöp torbalarında ve dışarıda, ağzı sıkı bir kapakla kapatılmış çöp kutularında saklayın. Evcil hayvan yemi gibi diğer gıda kaynakları içeride saklanmalıdır.

Adım 2 - Çözümleri Kurun İnsancıl Canlı Tuzak

havahart sincap tedavisi

Solutions Humane live'ın kullanımı kolaydır ve Sincapları ortadan kaldırmak için doğal, insancıl bir seçenek istiyorsanız en önemli önerimizdir.

Kullanmak için tetik mekanizmasını bırakın, kapıyı açın ve tuzağı kurun. Tuzak kurulduktan sonra içine yem koymanız gerekir. Sincaplar için fıstık ezmesi, meyveler ve tahıl taneleri ve hatta çiçek soğanlarının bir kombinasyonunu kullanmanızı öneririz.

Tuzağı belirlediğiniz "sıcak noktalara" ve yuvalarına yakın bir yere kurun. Tuzakları en aktif oldukları gün boyunca kurun.  Tuzağınızı düz bir yüzeye yerleştirdiğinizden emin olun. Bir sincap, içindeki yeme ulaşmak için tuzağı itebilir veya devirebilir. Bunu önlemek için tuzağın üzerine bir tuğla veya ağırlık yerleştirin.

Sincap yakalandıktan sonra, onları hayvan kontrolüne teslim edin veya mülkünüzden en az 8 mil uzakta vahşi doğaya geri bırakın.

2. Adım: Critter Ridder Repellent'ı uygulayın

Yayılan Yaratık Ridder

Critter Ridder ek bir tedavi önlemidir.

Mülkünüzün çevresine ve çiçek tarhlarına, ağaçların ve yuvalarının yakınına ve faaliyetlerinin en yaygın olduğu alanlara serpiştirin. 22 onsluk şişe 3.500 fit kareyi tedavi edecek. 2 hafta boyunca haftada 2 kez uyguladığınızdan emin olun.

önleme

bahçe enkazı sincapları

Sincapları mülkünüzden yakaladıktan veya uzaklaştırdıktan sonra, geri dönmemelerini sağlamalısınız. Sincapların geri dönmesini tamamen kontrol altına almak ve önlemek için ortamdaki değişiklikler ve mekanik araçlar yürürlüğe girene kadar hiçbir tedavi planı tamamlanmaz.

  • Yapıya girdikleri yerde kırık çitleri tamir ederek veya değiştirerek başlayın. Yapınızın temelindeki ve yapınızın duvarlarındaki çatlakları, çatlakları veya açıklıkları kapatın ve kapatın.
  • Bodrum katlarından, garajlardan ve diğer kapalı depolama alanlarından mümkün olduğunca dağınıklığı giderin. Herhangi bir potansiyel yiyecek veya su kaynağı, özellikle evcil hayvan yemi, bir kapta uygun şekilde kapatılmalı ve iç mekanda saklanmalıdır.
  • Bu açıklıkları kapatmak ve kapatmak için kalafat, bakır ağ veya haşere kontrol köpüğü kullanın. Mülkünüzden bahçe döküntülerini, yaprak döküntülerini, ağaç yığınlarını, kütükleri, kayaları ve genel dağınıklığı toplayın. Sincapların mülkünüze yaklaşmasını önlemek için kuş yemliklerinden kurtulun veya yapınızdan uzağa koyun.
  • Son olarak, Sincapları ve birçok hayvanı mülkünüzden uzak tutmak için Critter Ridder'ı periyodik olarak yeniden uygulayın.

Temel Çıkarımlar

Sincaplar Nedir?

  • Sincaplar, beslenme alışkanlıklarıyla bahçelere ve bahçelere zarar verdiği bilinen yıkıcı bir haşeredir.
  • Sincaplar, harika bir koku alma duyusuna sahip küçük yaratıklardır. Bodrumlar ve garajlar gibi iç mekanlara sızdıklarında, bu küçük yaratıklar yapınıza veya kablolarınıza ciddi hasar verebilir. 

İçeride ve Dışarıda Sincaplardan Nasıl Kurtulunur?

  • Solutions Humane Live Trap ve Critter Ridder kovucu uygulamalarımızı kullanarak Sincapları doğal olarak kontrol etmenizi öneririz.
  • Canlı tuzağı, tuzağın tetikleme plakasının arkasına yerleştirildiğinden emin olarak ayçekirdeği veya fıstık ezmesi ile yemleyin.

Sincap Yeniden Bulaşmasını Önleme

    • Olası yiyecek kaynaklarını ve çöpleri ortadan kaldırarak ve çatlakları ve yarıkları Stuf-Fit Copper Mesh ve/veya kalafatla kapatarak sincapların bodrum katınıza veya mülkünüze tekrar girmesini önleyin.
    • Sincapları mülkünüzden uzak tutmak için önleyici olarak Critter Ritter uygulayın.

    Blog Etiketleri :
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.