Lağım (Kanalizasyon) Sineklerinden Nasıl Kurtulurum?

 Lağım (Kanalizasyon) Sineklerinden Nasıl Kurtulurum?

Lağım (Kanalizasyon) Sineği Kontrolü: Lağım (Kanalizasyon) Sineklerinden Nasıl Kurtulurum?

Bu sayfa, genel bir Lağım (Kanalizasyon) Sineği kontrol kılavuzudur. Önerilen ürün ve yöntemleri kullanarak Lağım (Kanalizasyon) Sineği'ın kontrolünü ele geçireceksiniz. Bu kılavuzu takip edin ve önerilen ürünleri kullanın ve %100 Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri kontrolünü garanti ediyoruz.

Kanalizasyon sinekleri olarak da bilinen kanalizasyon sinekleri, kanalizasyonlarda biriken ve hem evlerde hem de iş yerlerinde, özellikle mutfak lavabosu çevresinde yaygın bir sorun olan organik maddelere çekilen bir pislik sineğidir.

Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri yumurtalarını çürüyen organik maddelerin üzerine bırakır. Bu genellikle, özellikle mutfak ve banyolarda, giderlerde biriken organik atık anlamına gelir. Bu organik madde, hem bir besin kaynağı hem de bir üreme alanı olarak kullanılıyor, bu da onların kanalizasyon ve lavabo alanlarında asılı kalma eğilimini açıklıyor.

Lağım (Kanalizasyon) sinekleri, insanları etkileyebilecek bir dizi hastalığa neden olabilecek patojenleri transfer etme yeteneğine sahiptir. Ayrıca, tedavi edilmezse mutfakları ve banyoları çok sayıda istila edebilen baş belası haşerelerdir.

Evinizde Lağım (Kanalizasyon) Sineği ile uğraşıyorsanız, size yardımcı olabiliriz. Aşağıdaki Kendin Yap kılavuzu, etkili kontrol için gerekli olan uzman teknikler, profesyonel kalitede ürünler kullanarak Lağım (Kanalizasyon) Sineklerinden nasıl kurtulacağınızı gösterecektir.

Kimlik

tahliye sineği tanımlama

Lağım (Kanalizasyon) Sineklerini tedavi etmeden önce, ilk etapta Drain Sinekleriyle uğraştığınızdan emin olmanız gerekir. Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri aşağıdaki özelliklerle tanımlanabilir.

  • Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri, grimsi kahverengi veya ten rengi olan küçük sineklerdir. ve yaklaşık 1/8 inç ölçün.
  • Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri, zayıf uçma yetenekleri, kanatlarında görülen damar deseni ve vücutlarının her yerinde görülen güve benzeri tüyler nedeniyle kolaylıkla tespit edilebilirler. 
  • Genellikle kanalizasyonların içinde ve yakınında uçarken görülürler.

Evinizdeki Lağım (Kanalizasyon) Sineklerini doğru bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olması için yukarıdaki resmi ve açıklamayı kullanın. Tanımlama konusunda yardıma ihtiyacınız varsa, bizi arayabilirsiniz ve temsilcilerimizden biri, sahip olduğunuz haşereyi doğru bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olacak ve kontrol için önerilerde bulunacaktır.

Denetleme

tahliye sineği muayenesi

Dren Sinekleriyle karşılaştığınızı doğru bir şekilde tanımlayıp onayladıktan sonra, nereden geldiklerini veya nereden etkilendiklerini öğrenmek için bir incelemeye devam edebilirsiniz. İnceleme sırasında, Dren Sineklerinin bulunduğu "sıcak noktaları" arayacaksınız.

Nereden İncelenmeli?

Çoğu istila iç mekanlarda meydana geldiğinden, içini kontrol edin. Adından da anlaşılacağı gibi, Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri genellikle kanalizasyon yakınında bulunur. Mutfağınızı, banyolarınızı veya malzeme odanızı inceleyin ve bu alanlarda bulunan tüm giderleri arayın. Duş giderleri, lavabo giderleri, yer giderleri ve mülkünüzdeki diğer tüm giderler.

Bakılacak şey

Lağım (Kanalizasyon) Sineği veya Lağım (Kanalizasyon) Sineği etkinliğinin varlığını arıyor olmalısınız. Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri herhangi bir zamanda ortaya çıkabilir, ancak onları Lağım (Kanalizasyon)lı bir odada fark ederseniz, Lağım (Kanalizasyon)ın tedavi edilmesi gerekme olasılığı yüksektir.

Kanalizasyonlarınızda yakın zamanda yumurtadan çıkmış Lağım (Kanalizasyon) Sineği yumurtaları olan larvaları da kontrol etmelisiniz. Küçük bir bıçak kullanarak incelediğiniz giderin kenarlarını kazıyın ve ardından pisliğin üzerinde hareket eden herhangi bir larva olup olmadığını görmek için bıçağı dışarı çekin. Varsa hemen çöp kutusuna atın ve çöpü dışarı çıkarın.

Bunları evinizin veya mülkünüzün çevresinde gördüyseniz, ancak hangi kanaldan geldiklerini bilmiyorsanız, yapıdaki her gideri tedavi etmek en iyisidir. Dren Sineklerinin aktif olduğu drenleri belirledikten sonra tedaviye devam edebilirsiniz.

Tedavi 

Lağım (Kanalizasyon) Sineği etkinliğini onayladıktan sonra tedaviye başlayabilirsiniz. Tüm ürün etiketlerini okumayı ve bu etiketlerdeki uygulama talimatlarını takip etmeyi unutmayın ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) giyerek güvende kalın.

Etkili Lağım (Kanalizasyon) sineği tedavisi için üç ürün kullanın: Forid Drain Gel Cleaner, Gentrol IGR Aerosol ve Pyrid.

Forid, organik maddeleri ve atıkları parçalayarak gıda kaynaklarını ve üreme alanlarını ortadan kaldıran organik bir mikrobiyal yağ çözücüdür.

Gentrol IGR Aerosol, Kanalizasyon Sineklerinin gelişmemiş aşamalarını etkileyen, pupa aşamasındaki tüy dökümünü önleyen ve sonunda onları yetişkin olmadan önce öldüren bir Böcek Büyüme Düzenleyicisidir (IGR).

Pirid, mülkünüzde asılı olan herhangi bir Dren Fly'ı hızlı bir şekilde devirmek için bir temas spreyi olarak kullanılacaktır.

Adım 1 - Forid Lağım (Kanalizasyon) Jel Temizleyiciyi Uygulayın

Drenaj Çevresine Forid Uygulamak

Forid, gider kenarlarında birikmiş tüm organik maddeleri temizlemek için giderlere döktüğünüz, kullanımı kolay bir üründür. Lağım (Kanalizasyon)ı akan musluk suyuyla nemlendirerek başlayın. Yaklaşık 10 dakika sonra, çalkala ve dök şişesinde 4 ons Forid ölçün ve ölçülen miktarı tedavi gerektiren her drene uygulayın.

Düz bir şekilde değil, giderlerin kenarlarına döktüğünüzden emin olun. Artık Lağım (Kanalizasyon) Sineği etkinliği kalmayana kadar bu işlemi her 5 ila 7 gecede bir tekrarlayın.

Adım 2 - Gentrol IGR Aerosol

Drenaja Gentrol Uygulamak

Gentrol IGR Aerosol, sineklerin gelişim sürecine müdahale eden bir Böcek Büyüme Düzenleyicisidir. Bu, pupa aşamasındaki sinekleri hedef alacak ve onları tüy dökemeyecek hale getirerek ölüme yol açacaktır.

Gentrol, kolay uygulama için bir aerosol kutusu içinde gelir. Sadece boru pipetini enjekte edin ve kanalların kenarlarını kaplamaya çalışarak doğrudan kanallara uygulayın. Hafif bir köpük görülene kadar püskürtün. Köpüğün dağılmasına ve kurumasına izin verin.

Adım 3 - Pirid Aerosol

Çöp Çevresine Pirit Püskürtme

Pyrid, kullanımı kolay bir piretroid aerosol spreyidir. Tek yapmanız gereken, bölgede kalan başıboş Tahliye Sineklerini doğrultup püskürtmek. Bulmayı başardığınız herhangi bir Dren Fly'ı hızlı bir şekilde öldürmek için bu ürünü bir temas spreyi olarak kullanın.  Sprey kutusunu hedef alandan 18 ila 24 inç uzakta tutun. Straggle Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri duvar veya tavan köşelerinde durabilir, bu nedenle uygulamanızı bu alanlara odaklayın.

Uygulamadan önce tüm kapları, tabakları, yiyecekleri, suyu, pişirme yüzeylerini veya yiyeceklerin temas edebileceği yüzeyleri kapattığınızdan emin olun. Buharlar dağılana kadar tüm insanları ve evcil hayvanları uygulama alanından uzak tutun.

önleme

drenaj sinek önleme

Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri ortadan kaldırıldıktan sonra, geri dönmemelerini sağlamak için önleyici tedbirler uygulamanız gerekecektir.

  • Suyu tahliye etmelerinin daha uzun sürdüğünü fark ettiğiniz anda giderlerinize Forid uyguladığınızdan emin olun; bu genellikle, er ya da geç Kanal Sineklerini çekecek olan bir pislik ve organik atık birikimi olduğu anlamına gelir.
  • Çöp öğütücünün düzenli olarak kullanıldığından ve çöp kutusunun zamanında çıkarılıp düzgün şekilde temizlendiğinden emin olun.
  • Evye temiz olmalı, tabaklar masa ve lavabolarda yıkanmadan bırakılmamalıdır. 
  • Mutfak fayanslarındaki çatlaklar, küvet ve lavabo borularının ağızları temiz kalmalıdır, çünkü gider sinekleri bu tür yerlere yumurtlamayı severler.
  • Ayrıca, özellikle nadiren kullanılıyorsa, Gider Sineklerinin giderle temas etmesini bile önlemek için giderlerinize perde takabilirsiniz.

Temel Çıkarımlar

Lağım (Kanalizasyon) Sinekleri nedir?

  • Gider Sinekleri, yemek ve üremek için kullandıkları birikmiş organik maddeleri çekici bulmaları nedeniyle giderlerde ve mutfak lavabolarında sıkça görülen bir sinek türüdür.
  • Tahliye Sinekleri pislik sinekleri olarak kabul edilir ve tüylü görünümleri ve zayıf uçma becerileri ile tanımlanabilirler.

Evinizdeki Gider Sineklerinden Nasıl Kurtulabilirsiniz?

  • Lağım (Kanalizasyon) Sineklerini tedavi etmek için, kanalizasyonlardaki organik maddeleri parçalamak ve sineklerin üreme sürecini bozmak için bir Böcek Büyüme Düzenleyici uygulamak için Forid Drain Gel Cleaner'a ihtiyacınız olacak.
  • Genç Lağım (Kanalizasyon) Sineklerinin yetişkinlere dönüşmesini önlemek için kanalizasyonlarda Gentrol Aerosol gibi bir böcek büyüme düzenleyicisi kullanın. Bu, uzun vadeli kontrol için sinek yaşam döngüsünü etkili bir şekilde bozacaktır.
  • İç mekanlarda uçuşan Tahliye Sineklerini doğrudan yok etmek için Pirid Aerosol kullanın.

Lağım (Kanalizasyon) Sineği Yeniden Bulaşmasını Önleme

  • Kanalizasyonlarınızı Forid Lağım (Kanalizasyon) Jel Temizleyiciyi tekrarlayarak düzenli olarak temizlediğinizden emin olarak gelecekteki Lağım (Kanalizasyon) Sineklerinin istilasını önleyin.
  • Mutfak alanınızı genel olarak temiz tutun ve çöp öğütücüyü düzenli olarak kullanarak giderlerde yiyecek ve atık birikmesine izin vermemek için elinizden gelenin en iyisini yapın.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.