Kurt Sineklerinden Nasıl Kurtulunurum?

Kurt Sineklerinden Nasıl Kurtulunurum?

Sinek Kontrolü: Kurt Sineklerinden Nasıl Kurtulunur?

Bu sayfa genel bir Kurt Sineği kontrol kılavuzudur. Önerilen ürün ve yöntemleri kullanarak Kurt Sineği'ın kontrolünü ele geçireceksiniz. Bu kılavuzu takip edin ve önerilen ürünleri kullanın; Kurt Sineği'nin %100 kontrolünü garanti ediyoruz.

Şişe sinekleri olarak da bilinen sinek sinekleri, metalik mavimsi yeşil renkleri ile bilinen daha büyük sineklerdir. Bu sinekler, uçarken çok duyulabilir bir vızıltı sesi çıkarır ve tipik olarak çürüyen et veya güçlü kokulu yiyeceklerin etrafını temizler. Kurt Sineği, kentsel alanlarda olma eğilimindedir ve genellikle iç mekanlarda bulunmaz. İç mekanda olduklarında, üreyip yumurta bırakabilecekleri ve bu da önemli bir istilaya neden olabilecekleri için bu büyük bir sorun olabilir.

Kurt Sineği dünyanın her yerinde bulunabilir ve insanlar tarafından işgal edilen hemen hemen her alanda ortaya çıkabilir. Sinekler, adlarının "darbe" kısmını ölü hayvanların çürümüş karkaslarını, karkas şişmiş durumdayken larva/kurtçuk evrelerinde istila etmekten alırlar. Sinekler, larvalara dönüşecek ve hiçbir şey kalmayana kadar eti yiyecek olan çürüyen et üzerine yüzlerce yumurta bırakır.

Kurt Sineği genellikle ölü hayvanların etrafında toplanır ve genellikle et işleme tesislerinin, çöplüklerin ve mezbahaların yakınında bulunur. Tipik olarak, içeride pislik veya yiyecek algıladıklarında evlere girerler ve ziyafet için yakından ve uzaktan, genellikle evin etrafındaki boşluklardan ve açıklıklardan gelirler. Kurt Sineği ile uğraşan çoğu insanın genellikle bir kemirgen sorunu vardır.

Evinizin çevresinde bir Kurt Sineği sorununuz varsa, aşağıdaki Kendin Yap kılavuzumuz size istilayı uzman teknikler ve uygun fiyatlı profesyonel kalitede ürünler kullanarak nasıl ortadan kaldıracağınızı gösterecektir.

Mülkün etrafındaki temizlik sağlanmazsa sinekler evleri istila edebilir. Evcil hayvan pisliği bırakmak, çöpü dışarı çıkarmamak ve evde çürüyen organik madde bırakmak Sinekleri çekebilir. Yapınızın dışındaki küçük çatlak ve deliklerden de evlere girebilirler.

Sinekler, sürekli yeme alışkanlıkları nedeniyle birçok hastalığı yayma yeteneğine sahiptir. Yiyecek servis yüzeylerine ve yemek kaplarına kolera, tifüs ve dizanteri ve hatta salmonella bulaştırdıkları bilinmektedir.

Kimlik

sinek tespiti sinek sineklerinden nasıl kurtulurum

Karşılaştığınız haşerelerin Kurt Sineği olduğunu belirleyerek ve emin olarak başlayın. Darbe Sinekleri, yeşil ve sarı tonları olan metalik yanardöner renkleri ile tanımlanır. Ayrıca ortalama sinekten biraz daha büyüktürler ve uzunlukları yarım inçtir. Büyüteç altında, vücuttaki küçük tüyleri tespit edebilirsiniz.

Onları tanımlamanın bir başka basit yolu da nerede bulunduklarını gözlemlemektir. Kurt Sineği en yaygın olarak ölü hayvanların yakınında ve gübre ve çöplerin çevresinde bulunur, bu da onları çiftliklerde ve çiftlik hayvanlarının çevresinde temel bir unsur haline getirir.

Mülkünüzdeki Kurt Sineği'ı doğru bir şekilde tanımlamanıza yardımcı olması için yukarıdaki açıklamayı ve resmi kullanın. Tamamen emin değilseniz, bizimle iletişime geçin ve doğru kimlik belirleme konusunda size yardımcı olacağız. 

Denetleme

muayene darbe uçar

Kurt Sineği ile uğraştığınızı onayladıktan sonra, ne kadar büyük bir istilaya sahip olduğunuzu ve tedavi uygulamalarınızı nereye odaklayacağınızı ölçebilmeniz için bir inceleme ile devam edebilirsiniz.

Nereden İncelenmeli?

Dışarıda, çöp bidonlarının çevresinde, organik madde veya dışkı olabilecek bahçenizin çevresinde ve kompost yığınlarının yakınında Kurt Sineği'lar görülebilir. İçeride bulunan sinekler, yakınlarda bir şeyin bozulduğu anlamına gelebilir. Aramanızı mutfaklara, ev aletlerinin altına ve etrafına, çöp torbalarının yakınlarına ve hatta evin aydınlatma armatürlerinin içine odaklayın.

Bakılacak şey

 Hayvan kokuları, hayvan leşleri veya çürüyen veya çürüyen maddeler (çöp, dışkı vb.) arıyorsunuz . Evinizin içinde Kurt Sineği'ın görüldüğü tüm odalara bakın, herhangi bir kötü koku alıp almadığınıza bakın, kokuyu takip ederek karkasın yerini tam olarak belirleyebilirsiniz. Genellikle, bir kemirgen bir duvarın arkasında veya bir tarama alanında ölmüş ve dışarıdan Sinekleri çekmiş olabileceğinden, Sinekler mevcut olabilir.

Avluda, varsa aşırı hayvan pisliğini, çöp kutularının içinde ve kompost yığınlarında arayın. İstilanın kaynağını (hayvan leşi, çöp, dışkı vb.) bulabilirseniz, onu mülkünüzden çıkarmalısınız. En yaygın olarak bulundukları yeri tespit etmeyi başardıysanız, tedaviyi uygulayacağınız yer burasıdır.

Tedavi

Kurt Sineği aktivitesini keşfettiğinizde, tedaviye başlama zamanı. Tüm ürün etiketlerini okumayı ve bu etiketlerdeki uygulama talimatlarını takip etmeyi unutmayın ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) giyerek güvende kalın.

Kurt Sineği üzerinde tam kontrol elde etmek için, Kurt Sineği'ı çeken çürüyen kaynağı bulun ve evinizi dezenfekte edin. Daha sonra, Musca-Stik tuzaklarıyla kalan Kurt Sineği'ları tuzağa düşürün. Ek bir kontrol önlemi olarak, bahçenize ve çevrenize Supreme IT Insektisit püskürtün ve içeride kalan Kurt Sineği'leri Pyrid Aerosol ile tedavi edin.

Adım 1 - Üreme Kaynağını Bulun ve Sanitasyon Yapın

bahçede sinek üreme alanı

Böcek ilaçlarını kullanmadan önce, öncelikle Kurt Sineği'ları mülkünüze çeken Kurt Sineği üreme alanlarından kurtulmanız gerekir.

Mutfağınızı, banyolarınızı temizleyerek ve çöp kutusunu çıkararak başlayın. Çöp kutularının dibinde dökülme veya artık çöp olmadığından emin olun. Çürümüş veya yenmemiş meyvelerden veya sinekleri çekebilecek yiyeceklerden kurtulun. Tüm yiyecekleri plastik kaplarda kapatın. Varsa çöp kutularını temizleyin. Hayvan leşini veya istilanın kaynağını bulabilirseniz ondan kurtulun ve mülkünüzden uzağa koyun.

Bahçede evcil hayvanlarınızın arkasından toplayın ve dışkılarından kurtulun ve varsa kompost yığınınızı örtün veya atın.

Adım 2 - Musca-Stik ile Sinekleri Tuzaklayın

Sinekleri tuzağa düşürmek için Musca-Stik'i asmak

Musca-Stik, sinekleri cezbetmek ve yakalamak için parlak turuncu kağıt, feromonlar ve yapıştırıcının bir kombinasyonunu kullanan böcek ilacı içermeyen bir tuzaktır. Kullanmak için, verilen cezbediciyi çubuğun ucundaki toplama havuzuna serpin. Daha sonra sinek faaliyeti gördüğünüz alanlarda çubuğu asabilirsiniz.

Adım 3 - Üstün BT Böcek İlacı ile Dış Mekan Tedavisi 

Tedavi darbe sineklerini geri kazanın

Temizlikten sonra Sineklerin çoğu binayı terk edecek. Etrafta kalmamalarını veya Supreme IT Böcek İlacı püskürtmemelerini sağlamak için. Supreme IT, 75'ten fazla haşereyi hedefleyen ve mülkünüzden uzaklaşan sinekleri hem uzaklaştıran hem de öldüren güçlü bir böcek ilacıdır. Ayrıca 90 güne kadar sürecek bir artık (veya uzun vadeli etkileri) vardır.

Seçtiğiniz tedavi alanının metrekaresini hesaplayarak ne kadar Supreme IT karıştırmanız gerektiğini belirleyin. Bunu yapmak için (feet cinsinden) alan uzunluğunu ve genişliğini ölçün ve iki değeri çarpın (uzunluk x genişlik = metrekare). Bir galon su ile 1 ons Supreme IT 1.000 fit kareyi tedavi edebilir. Hesaplamalarınıza göre uygun miktarda Supreme IT'yi pompalı püskürtücünüzde suyla karıştırın.

Yapınızın temelinden 3 fit yukarı ve 3 fit dışarı püskürterek mülkünüzün çevresini çevreleyin. Bu şekilde püskürtme yaparken pencere çerçevelerini, kapı çerçevelerini, saçakları, alt yüzeyleri, yağmur oluklarını, kaplamaları, garaj kapılarını, elektrik/sıhhi tesisat geçişlerini ve çatlakları ve çatlakları da hedefleyin.

2 ila 4 saat geçene kadar insanları ve evcil hayvanları uygulama yapılan alanlardan uzak tutun.

Adım 4 - Pirid Aerosol ile İç Mekan Tedavisi

pirid tedavisi darbe sinekleri

Pyrid Aerosol, Kurt Sineği dahil olmak üzere çeşitli haşerelerin hızlı temasla öldürülmesi için tasarlanmış bir piretrin aerosolüdür. Pirid Aerosolü, böcek aktivitesi gördüğünüz yerde bir uzay spreyi olarak kullanın. Ürünün kalıntısı yoktur, bu nedenle sineklerin etkilenebilmesi için spreyle doğrudan temas etmesi gerekecektir.

1000 fit küp başına 1 ila 3 saniye oranında uygulayın. Tavana doğru püskürterek ve öne doğru ilerleyerek Kurt Sineği'ın görüldüğü yerden (mutfak, banyo, çöp torbalarının yakınında) başlayın. 15 dakika geçmeden ve siz pencereleri açmadan, klimayı açmadan ve tüm evi uygun şekilde havalandırmadan, insanların veya evcil hayvanların eve girmesine izin vermeyin. Ayrıca, evi havalandırdıktan sonra yemek servis tezgahlarını silerek temizleyin.

önleme 

önleme darbe sinekleri

Kurt Sineği istilasını başarıyla kaldırdıktan sonra, geri dönmediklerinden emin olmak isteyeceksiniz. Günlük olarak çöpü dışarı atarak düzenli bir temizlik programı sürdürmek, tezgahları silmek, evcil hayvanlarınızın arkasından toplamak ve gelişen döküntüleri temizlemek gibi önleyici tedbirler alınmalıdır. Tüm yiyecekleri sıkıca kapanan plastik kaplarda saklayın ve meyvelerin çürümesine ve olası sinekleri çekmesine izin vermeyin.

Banyolarınızı temiz tutun ve küvet veya duş alanında küf oluşmasına izin vermeyin. Sinekleri mülkünüzden uzak tutmak için yapının dışındaki veya pencerelerin yakınındaki çatlakları ve çatlakları kapatmak için kalafatlama veya bakır ağ kullanın. Son olarak, sinekleri ve diğer böcekleri mülkünüzden uzak tutmak için yapınızın dışına her 90 günde bir Flex 10-10 püskürtün .

Temel Çıkarımlar

  • Kurt Sineği, çöp, ölü hayvan leşleri ve gübre gibi çürüyen pisliklerin olduğu alanları sıklıkla istila eden iğrenç bir haşeredir.
  • Kurt Sineği'lardan kurtulmak için haşereyi çeken pislik kaynağını bulun ve istilacı nüfusu öldürmek için Musca-Stik tuzakları, Supreme It Insektisit ve Pyrid Aerosol kombinasyonunu uygulayın.
  • Kurt Sineği'ın içeri sızmasını zorlaştırmak için iyi bir sanitasyon programı uygulayarak ve mülkünüzün etrafındaki çatlakları ve yarıkları kapatarak Kurt Sineği yeniden istilasını önleyin. 

Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.