Kunduzlardan Nasıl Kurtulunur?

Kunduzlardan Nasıl Kurtulunur?

Kunduz Kontrolü: Kunduzlardan Nasıl Kurtulunur?

Bu sayfa genel bir Kunduz kontrol kılavuzudur. Önerilen ürünleri ve yöntemleri kullanarak Kunduzların kontrolünü ele geçireceksiniz. Bu kılavuzu takip edin ve önerilen ürünleri kullanın ve Kunduzların %100 kontrolünü garanti ediyoruz. Kontrolü uygulamadan önce Kunduz'un bölgenizde korunan bir tür olup olmadığını görmek için yerel ve eyalet yönergelerinize bakın.

Pek olası görünmeyebilir, ancak Kunduzlar ev sahipleri ve işletmeler için bir sorun haline gelebilir. 65 pound ağırlığında ve 24 ila 36 inç boyutlarında, Amerika Birleşik Devletleri'nde bulunan en büyük kemirgenlerdir.

Son yıllarda, kunduzların eskiden büyük bir trend olan kunduz kürkleri için daha az hedeflenmesi nedeniyle kunduz popülasyonları arttı. Kunduzlar su bazlı ortamlarda ve ormana yakın yerlerde bulunur. Ancak arka bahçelere veya ticari alanlara girmeleri daha sık hale geliyor.

Kunduzlar çevreye oldukça faydalıdır, ancak ağaçları kestiklerinde, barajlar inşa ettiklerinde ve çevrelerini ihtiyaçlarına göre dönüştürdüklerinde mülklere ve evlere ciddi yapısal hasarlar verebilirler. Bu adaptasyon çoğu zaman yollarda, bahçelerde ve ekinlerde sellere neden olur. Kestikleri ağaçlar ayrıca trafiği engelleyebilir veya mülklerin üzerine düşebilir ve onarımı son derece pahalı olabilen kapsamlı yapısal hasara neden olabilir.

Mülkünüzde yıkıcı bir kunduz varsa, onu ortadan kaldırmak için hızlı hareket etmeniz gerekir. Aşağıdaki tedavi kılavuzu, etkili bir kunduz kontrol programı yürütmek için ihtiyacınız olan her şeye sahiptir. 

Kimlik

Kunduz tanımlama beyaz

Bir tedavi programı uygulamadan önce, izinsiz giren kemirgeni tanımlamanız ve bunun bir Kunduz olduğundan emin olmanız gerekir. Yanlış tanımlama, zaman ve para kaybı olacak yanlış tedavi ürünlerinin kullanılmasına yol açabilir. İyi olan şey, Kunduzları tanımlamanın kolay olmasıdır, aşağıda onların tanımlayıcı özelliklerinden bazılarını bulabilirsiniz.

  • Kunduzlar yaklaşık 35 ila 60 pound ağırlığındadır.
  • Boyutları 25 ila 31 inç arasında değişir.
  • Büyük kafaları, kulakları ve gözleri vardır.
  • Perdeli arka ayakları, su geçirmez kürkleri ve benzersiz kürek şeklindeki kuyruğu vardır.
  • Büyük bir çift ön dişleri vardır.
  • Renkleri sarışından ten rengine ve jet siyahına kadar değişebilir.

Mülkünüzde bir Kunduzla uğraştığınızı doğrulamak için yukarıdaki resmi ve açıklamayı kullanın. Tam olarak emin değilseniz, bizimle iletişime geçin ve doğru tanımlama konusunda size yardımcı olmaya çalışacağız.

Denetleme

kunduz muayene hasarı

Zararlı hayvanınızın bir Kunduz olduğunu onayladıktan sonra, garajda en aktif olduğu alanları tanımanız faydalı olacaktır. Tuzağınızı yerleştirmek isteyeceğiniz yer burası olduğundan, Kunduz'un sık sık nereye gittiğini belirlemek için bir inceleme yapın.

Nereden İncelenmeli?

Kunduzların iç mekan istilası son derece nadirdir, bu nedenle aramanızı dış mekana odaklayın. Bahçenizde ve ağaçlardaki mülkünüzde arama yapın ve nehirler, göller ve göletler gibi tatlı su kaynaklarına yakın yerleri inceleyin.

Bakılacak şey

Kunduzlar, Kunduz hasarı ve Kunduz barajları arıyorsunuz. Mülkünüzün yakınında, yuvalarını, sellerin meydana geldiği ve çiğnenmiş veya kesilen ağaçları içeren kunduz hasarını arayın. Ayrıca, barajları için tatlı su kaynaklarına bakın. Yollarını keşfedene kadar aktivitelerini izleyin, yollarını bulduktan sonra tedaviyi uygulayacağınız yer burasıdır.

Tedavi

Kunduz aktivitesini onayladıktan sonra tedaviye başlama zamanı. Tüm ürün etiketlerini okumayı ve kişisel koruyucu ekipman (PPE) giyerek güvende kalmayı unutmayın.

Kunduzları kontrol etmek için, etkili kontrol için çeşitli yöntemler kullanabilirsiniz. Çözümler İnsancıl Canlı Tuzak ve Doğanın Savunması: Çok Amaçlı Hayvan Kovucu kullanmanızı öneririz. Solutions Humane Live Trap, Kunduzları tuzağa düşürmenize izin verecektir. Doğanın Savunması, Kunduz hasarını önlemek için onu mülkünüzün etrafına ve ağaçların yakınına yaymanıza izin verecektir.

1. Adım - Bir Çözüm İnsancıl Canlı Tuzak kurun

havahart canlı tuzak kunduz tedavisi

Solutions Humane Live tuzağı, kullanımı ve yerleştirilmesi kolay, ölümcül olmayan bir tuzaktır. Kullanmak için tetik mekanizmasını serbest bırakın, kapıyı açın ve tuzağı kurun. Tuzak kurulduktan sonra içine yem yerleştirmek isteyeceksiniz. Kunduzlar için Kunduz Castor, kavak dalları ve ağaç dalları, ince dallar ve kavak yağı veya elma ile ıslatılmış dallar kullanmanızı öneririz. Tüm bu yemlerin bir kombinasyonu daha büyük başarı getirecektir.

Tuzağı yerleştirmek için mülkünüzü kunduz aktivitesi açısından izleyin ve Kunduzların en aktif olduğu "sıcak noktaları" veya genel yollarını bulun. En aktif oldukları geceye ayarlayın ve diğer vahşi yaşamı yakalamaktan kaçınmak için gündüzleri devre dışı bırakın.  Yakalandıktan sonra, Kunduzu hayvan kontrolüne teslim edin veya vahşi doğaya sürün ve hayvanı serbest bırakın.

Adım 2 - Doğanın Savunmasını Uygulayın

Kunduzları önlemek için Natures Defense'i çimlerinize yaymak

Nature's Defence, çeşitli hayvanlar için çalışan organik, tamamen doğal bir kovucudur. Her 22 onsluk şişe 3500 fit kareyi kapsamalıdır. Sallayarak kabından çıkarmayı seçebilirsiniz, ancak daha kesin bir uygulama için bir yayın yayıcı kullanın.

Bahçenizin çevresine ve Kunduz aktivitesinin en yaygın olduğu yere uygulayın. 2 hafta boyunca haftada 2 kez uyguladığınızdan emin olun. Ağaçların etrafına ve Kunduzların sık sık bulunduğu yerlere yerleştirin.

önleme

kunduz önleme kunduzlardan nasıl kurtulurum

Kunduzları tuzağa düşürdükten veya savuşturduktan sonra yeniden istila etmeyeceklerinden emin olmak istersiniz. Onları mülkünüzden uzun süre uzak tutmak için aşağıdaki önleyici tedbirleri alın.

  • Ağaçlarınızın etrafını sarmak için metal örgü tel kullanarak başlayın. Bu, Kunduz'un ağaçları kesmesini ve kesmesini önleyecektir. En az 3 fit yüksekliğinde metal tel örgü kullanın ve korumak istediğiniz ağaçların etrafına sarın.
  • Ayrıca, mülkünüzdeki inşaat malzemelerini ve yiyecekleri düzenli olarak temizleyin; bu, özellikle yakınlarda yaşıyorsanız, ağaç dalları, fazla ahşap, yaprak döküntüleri ve dallar (bunların tümü yiyecek ve inşaat malzemeleridir) gibi bahçedeki kalıntıları temizlemek anlamına gelir. kavak, kızılağaç, huş, kavak ve söğüt ağaçlarının olduğu bir alana.
  • Sürekli Kunduz ve genel hayvan kontrolü için mülkünüze düzenli olarak Nature's Defense uygulayın.

Temel Çıkarımlar

Kunduz nedir?

  • Kunduzlar, genellikle ormanlarda veya su bazlı ortamlarda yaşayan, ancak ağaçlara zarar verebilecekleri ve mülke zarar verebilecekleri konut veya ticari alanlara girebilen büyük boyutlu yıkıcı kemirgenlerdir.

Kunduzlardan Nasıl Kurtulunur?

  • Kunduzları mülkünüzden uzaklaştırmak için, onları bir Solutions Humane Live Trap'te tuzağa düşürüp tuzağa düşürmenizi veya Nature's Defence All Natural Repellent ile bölgeden uzaklaştırmanızı öneririz.

Kunduz İstilasını Önleme

  • Kunduzların kullanabileceği bahçe döküntülerini, yaprak döküntülerini, ağaç yığınlarını, dalları, ince dalları ve diğer yiyecek ve inşaat malzemelerini toplamayı unutmayın.
  • Kunduzları uzak tutmak için tel örgü çit inşa edin veya uzun vadeli önleme için rutin olarak Nature's Defense uygulamalarıyla itici bir bariyer oluşturun.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.