Kedi Kovucular

08-10-2019 09:17
Kedi Kovucular
Kedi kovucular çeşitli formlarla karşımıza çıkan, istemediğimiz yerlerde ve durumlarda hayvanın bulunduğumuz ortama girmesine engel olmaya yarayan, eğitim amaçlı da kullanılabilen cihazlardır. Çeşitli formlara örnek olarak kedi uzaklaştırıcı sprey, kedi uzaklaştırıcı organik granül, kedi kovucu jel, kedi/köpek çiğneme durdurucu sprey, Ultrasonik kedi kovucu ve eğiticiler verilebilir. Eğer hayvanı uzaklaştırmak istediğiniz alan çok genişse ve sorun daha ciddiyse bu noktada size kedi kovucu cihazlarımızı öneririz. Daha geniş metrekarelerde etkili olan ve yaydığı Ultrasonik ses sayesinde sadece kediyi değil, köpeği, fareyi, böceği, yarasayı, tilki ve sincap gibi hayvanları bile uzaklaştırabilen kovucu cihazlar vardır. İhtiyacınıza göre sadece kedi/köpek kovucu cihazları da bu geniş spektrumlu cihazları da tercih edebilirsiniz. Her seçeneğin de sizi memnun edeceğine inanıyoruz


KEDİ KOVUCUNUN ZARARI VAR MIDIR?

Her zaman üstüne basarak söylediğimiz gibi amacımız canlıya zarar vermek değil, onu yaşam alanımızdan uzaklaştırmaktır. Dolayısıyla bahsettiğimiz tüm ürünler, canlının zehirlenmesine, hastalanmasına sebebiyet vermeden, kokusuyla veya sesiyle uzaklaştıran ürünlerdir.


KEDİ KOVUCU NASIL ÇALIŞIR?


Yazımızın devamında da detaylı olarak bahsedeceğimiz bu ürün ve cihazların çalışma prensibini genel olarak ikiye ayırabiliriz. Bir kısmı içerdiği koku sebebiyle uzaklaştırır, bir kısmı da Ultrasonik yani insan kulağının duyamayacağı seslerle uzaklaştırır. Anlaşılacağı gibi canlının zehirlenmesi söz konusu değildir. Kedi kovucu spreyler, kedi kovucu jeller, kedi kovucu organik granüller farklı farklı çeşitlere uygulanırlar. İçerdikleri koku sebebiyle de hayvanı rahatsız eder ve uzaklaştırır. Yani bir bariyer oluşturur. Kedi kovucu cihazlar, Ultrasonik  kedi kovucular güneş enerjisiyle çalışan Ultrasonik kedi ve genel hayvan kovucular da yaydıkları ses sayesinde hayvanı ortamdan uzaklaştırır. Ultrasonik ses; Sadece hedef canlılarda etkili olan ve insan kulağının duyamayacağı frekansta yayılan sestir. Dolayısıyla size ve çevreye hiçbir rahatsızlık vermez. İhtiyaca göre her ürün rahatlıkla kullanılabilir.


EVDE KEDİ KOVUCU KULLANIMI


Hayvanımızın çıkmasını istemediğimiz, tırmalamaması gereken, bulunmaması gereken yerlerde kullanımı oldukça rahatlık sağlayacaktır. Kediler tabiatı gereği eğitilmesi neredeyse mümkün olmayan canlılardır. Burada desteğe gelen. Çözüm olarak size kedi kovucu spreyleri gösterebilir. Sonrasında başka seçenekler olarak organik granüller ve jeller vardır.


BAHÇEDE KEDİ SORUNU


Ev kedisi ise evden çıktığı anda ne yapacağını önceden sezemezsiniz. Bu durum da tedbir almanızı gerektirir. Bahçenizdeki bitki yapraklarını yemesi en yaygın davranışlarından biridir. Bunun da biyolojik olarak bir sebebi olduğunu ve veterinerinizi haberdar etmeyi unutmayınız. Daha sonra iş bitkilerinizi kurtarmaya gelir. Organik Granüller bitki köklerine bile atıldığında hiçbir zarar vermez, aksine toprakta gübre etkisi yaratır. Bu granüllerle hem hayvanınızı bu ortamdan uzaklaştırır hem de bitkinizin gelişmesine destek olursunuz.


KEDİ KOVUCU ÜRÜNLER


-    KEDİ KOVUCU SPREYLER Kedi kovucu, spreyler kullanıma hazır, kolaylıkla bulunan ve ev, ofis, iş yeri, küçük bahçe gibi ortamlarda az alan ve ihtiyaç sebebiyle tercih edilen ürünlerdir. Genel şikâyetlerden bahsetmek gerekirse;
Kediniz evinizin içinde yetiştirdiğiniz bitki yapraklarını yiyorsa, oturmasını istemediğiniz yerlere oturuyor veya zıplıyorsa, tehlike arz eden yerlere girmeye çalışıyor veya koltuk, yastık vb. yüzeylerinizi tırnaklayarak zarar veriyorsa en basit çözüm kedi kovucu spreylerdir. İçerdiği keskin koku sayesinde uygulanan alanda kediyi rahatsız eder ve uzaklaşmasını sağlar. Kesinlikle zehirleme gibi bir olay söz konusu değildir. Kullanılacak yüzeylerden birkaçı: çimenler, ayakkabılık, yazlık, koltuk, halı, kanepe, garaj, veranda, balkon, ağaç dipleri, bahçe, cam önü ve saksılarda güvenle kullanılabilir. Koltuk, halı, kanepe gibi kumaş yüzeylerde kullanılmadan önce, görünmeyen bir yerde kumaşa uygulanmalı ve herhangi bir iz bırakıp bırakmadığından emin olmalısınız. Çeşitli kumaşlar farklı işlemlere tabi tutulup üretildiği için farklı reaksiyonlar verebilir ancak genel olarak kullanıma uygundur. www.defansmarket.com sitemizde TOKYO Bioline Kedi Uzaklaştırıcı Spreyi en uygun fiyata ve rahat alışveriş deneyimiyle satın alabilirsiniz.

Fare Kovucu ve kedi kovucu ürünleri defans market üzerinden kolaylık satın alabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.