Kedi Kovucu Jeller

08-10-2019 10:48
Kedi Kovucu Jeller
Kedi kovucu jeller, kedi kovucu spreylere benzer formüllerle hazırlanan ürünlerdir. Jeller de tıpkı sprey gibi kediyi rahatsız eden bir koku içerir ve uzaklaştırır. Kedi kovucu jelleri tıpkı bir bariyer oluşturmaya benzetebiliriz. Spreylerden farklı olarak her türlü hava koşullarında kullanılabilir. Sizi rahatsız eden koku yaymaz, hedef canlı üzerinde etkilidir. Betonda, çimenler üzerinde, bahçede, cam önünde ve saksılarda güvenle kullanılabilir. Get Off Kedi Köpek Kovucu Jel ürünü bu kategoridedir. 400 gramlık paketi 40 metrekareye etki eder. Baş kısmındaki folyoya delikler açılarak istenilen bölgeye serpilir. Bahçede uygulanacaksa toprak havalandırılmalıdır. Böylece daha etkili sonuç alınır. Kirli bölgelerde 2-3 gün aralıklarla birkaç uygulama gerekebilir

KEDİ KOVUCU ORGANİK GRANÜLLER: Zararlı kimyasal içermeyen, doğal, organik ürünlerdir. Serpilerek uygulanırlar ve formülleri sayesinde uygulanan bitkiye de zarar vermezler. Her türlü hava koşulunda kullanılabilir. İç ve Dış mekânlarda rahatlıkla uygulanabilir. Defans Market internet sitemizde bulacağınız Bird-X Natures Defence Organik Kedi Köpek Hayvan Kovucu, sadece kedi değil; Köpek, fare, köstebek, sıçan, tarla faresi, sincap, tavşan canlılarını da kokusuyla uzaklaştırıcı etkiye sahiptir. Uygulamak sadece 1-2 dakika sürer sizi zaman kaybından ve pahalı yöntemlerden kurtarır. Bitkilere zarar vermediği gibi, gübre etkisi de yapar. Etkisini en yüksek 7-10 gün içinde verir ve birkaç gün aralıklarla 3 kez uygulamanız yeterlidir.

ÇİĞNEME DURDURUCULAR: Bu sprey şeklindeki ilaçlar da kedi kovucu spreylerle aynı mantıkta çalışır. Ancak uygulanacağı yerler daha çok hayvanların çiğneyip kemirmekten hoşlandığı bitkiler, kumaşlar vb. yerlerdir. İçerisinde acı bir tat vardır. Hayvana zarar vermez, ancak tekrar kemirme isteğine engel olur. Rahatsız olacağı için çiğnemekten vazgeçer. Get Off Kedi Köpek Çiğneme Durdurucu bu ürünlerden biridir. Kumaşa, bitki köklerine uygulanır. Tekrar belirtelim, kumaşa uygulamadan önce o alanın görünmeyen kısmında leke bırakmadığından emin olup öyle kullanmanız yararınızadır. Genel olarak bir sıkıntı çıkarmazlar. Özellikle yavru kedi ve köpeklerin kemirmeyi sevdiği terlik, ayakkabı, koltuk, perde vs. yerlerde işlemi yapmak sizi çözüme götürür. Hayvanınız uygulama yaptığınız yüzeye gelmeden önce ürünün kuruduğundan emin olmalısınız.

ULTRASONİK KEDİ KOVUCULAR VE EĞİTİCİLER: El tipi üretimiyle rahat bir ürün olan bu kovucu ve eğiticiler, insanların duyamayacağı aralıkta sesler çıkararak hayvanımızı uzaklaştırır. Elde taşınması bizim için büyük kolaylık sağlar. Eğitici olan seçenekleri de evcil hayvanımızın yapmasını istemediğimiz hareketlerine karşılık düğmeye basılarak uygulanır ve ses ile davranışın yanlış olduğu hayvana şartlandırılır. S LINE Sonik Ultrasonik El Tipi Kedi Kovucu Fobisi olanlar veya ortamında kedi istemeyen kişilerin kullanması için satışa sunulan bir üründür. Keyfi olarak kullanılmaması konusunda uyarıyoruz. Sadece kediden korkanlar ve ortamdan uzaklaştırmak zorunda olanlar kullanmalıdır. Etki alanı 15-20 metre aralığındadır. Sonik ses özelliği bizlerin de duyabileceği ses çıkarıp uzaklaştırır. Ultrasonik ses özelliği ise duyamadığımız ses aralığında çalışarak kovucu özellik sağlar. REPEL Kedi Kovucu ve Eğitici El Tipi Ultrasonik Cihaz da benzer şekilde çalışır. Sadece Ultrasonik seçeneği vardır ve 15 metrelik çevrede etkilidir.


KEDİ KOVUCU CİHAZLAR

Kedi kovucu cihazlar şimdiye kadar bahsettiğimiz ürünlerden en gelişmişidir. Fabrika, konut siteleri, okul kampüsleri, tarla, arazi, depo, cami gibi geniş yerlerde kullanılan ürünlerdir. Birçok farklı özellikleri olan ürünlerdir. Sadece kedileri değil farklı hayvanları kovma etkisi olan ürünlerdir. Kızılötesi, Ultrasonik, güneş enerjili seçenekleri olan bu cihazlar sahip olduğunuz geniş alanlar için en etkili çözümdür. Etki etmesini istediğiniz alanın ortasına, etrafı kapanmayacak şekilde yerleştirirsiniz ve Ultrasonik sesi ile zararlı, bulunmasını istemediğiniz hayvanları rahatsız ederek uzaklaştırır. Bu konuda en etkili ve güçlü ürün için Sonik Ultrasonik Hayvan Kovucu  Repel Pro 2000 örnek verebiliriz. Cihaz 1 ana makine 2 hoparlör ve adaptörden oluşmaktadır. Hoparlör sayesinde yayılan ses desteklenerek daha geniş çevreye etkili olur. 3000 metrekarelik alanı koruyabilecek kadar güçlüdür. Panelinde yazan hayvanlara göre istediğiniz hayvanı uzaklaştırmanız da mümkündür. Sonik seçeneği de bulunur. 24 saat kesintisiz çalışabilir ve böylece daha etkili sonuçlar elde edersiniz.  Sonik frekans kademesi ile ayı ve domuz bile uzaklaştırabilir. Bir diğeri de Bird-X Yard Gard Genel Hayvan Kovucudur. Son 40 yıldır Amerika’da zararlı hayvan kontrolünde uzmanlaşmış Bird-X firması tarafından özellikle bahçe zararlıları için tasarlanmış bir cihazdır. Cihaz pil veya elektrikle çalışır, pil ile çalıştırıldığında kızılötesi hareket sensörü devreye girer sadece hareket algılayınca çalışmaya başlar ve özel seçilmiş Ultrasonik frekanslar hedef canlıyı bölgenizden uzak tutar, sensörlü çalışması cihaza takılı pillerin ekonomik kullanılmasını sağlar. Elektrikle çalışınca hareket sensörü devre dışı kalır ve cihaz sürekli çalışır. 850 metrekarede etkilidir. TİTAN Elektrikli/Pilli Kedi Köpek Hayvan Kovucu Cihaz çok geniş bir hayvan kitlesini, ürettiği Ultrasonik ses teknolojisi ile hayvanlara zarar vermeden ortamdan uzaklaştırır. Cihaz dış mekânda her türlü hava koşullarında güvenli bir biçimde kullanılabilir. Cihaz elektrikle çalıştırıldığında sürekli Ultrasonik ses üretir pil ile çalıştığında sensör devreye girer. Pilli kullanımlarda sadece hareket algılayınca cihaz çalışır ve böylece tasarruf edilir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.