Kedi Köpek Kovucular Nasıl Çalışır ?

04-10-2019 10:05
Kedi Köpek Kovucular Nasıl Çalışır ?
KEDİ KÖPEK KOVUCULAR NASIL ÇALIŞIR ?

Kedi Köpek Kovucular, Ultrasonik hayvan kovucular, elektrikli hayvan kovucular, pilli hayvan kovucular, Ultrasonik köpek kovucular, Ultrasonik kedi eğitici ve kovucular piyasada en çok bulunan ve en etkili hayvan kovucu çeşitleridir. Her birinin farklı işleme mantığı ve sistemi vardır. Gelin kısaca neler olduklarından bahsedelim.

ULTRASONİK KEDİ KÖPEK HAYVAN KOVUCULAR

Bu cihazların işleyişleri sizi en son teknoloji ile en etkili çözüme ulaştırmayı hedefleyerek geliştirilmiştir. Ultrasonik ses ile hayvanların rahatsız olduğu ancak insan kulağının duymasının mümkün olmadığı sesler yayılarak hem istemediğimiz hayvanların yaşam alanımızdan uzaklaşmasını sağlarız hem de bunu kimse rahatsız olmadan, kimyasal herhangi bir zehre gerek kalmadan yapmış oluruz.

Bu cihazlar kesinlikle hedef canlıya zarar vermez. Açık alanda, kapalı alanda aklınıza gelebilecek her ortamda kullanımları uygundur. Farklı frekanslarda ses dalgaları yayarlar.

Bunu da 20.000 Hz. üzerindeki seslerle yaparlar. Bu yüzden insan kulağı bu frekanstaki sesi duyamaz. Ancak hayvanların duyularına takılırlar. Onlar için rahatsız edici, huzursuzluk verici bir ses olduğundan hayvan o ortama girmek istemez ve uzaklaşır.

Her türlü hava koşullarında kullanıma uygun şekilde üretilmişlerdir.

Etki etmesini istediğimiz alanın merkezi noktasına yerleştirilmesi etki alanını daha da genişletecektir. Okul bahçelerinde, kampüslerde, fabrika üretim alanlarında, bağ ve bahçelerde ve daha birçok alanda kullanıma uygundur. Yüksek oranda müşteri memnuniyeti sağlayan etkili kedi köpek genel hayvan kovuculardır.

Cihaz açık konuma alındığında Ultrasonik ses yaymaya başlar. Yerden 1 metre yükseğe, merkezi bir noktaya yerleştirildiğinde yayılma alanı daha geniş olacaktır. Güç adaptörünü önce cihazın üzerindeki girişe, sonra prize takmalısınız. Cihaz üzerinden etki etmesini istediğiniz hayvanı seçerek başlatabilirsiniz. Etki alanını genişletmek isterseniz cihaza ek olarak hoparlör bağlamanız yeterlidir. Jag yardımıyla hoparlörler ana cihaza bağlanarak aktif hale getirilir. Hoparlörleri etki etmesini istediğiniz alanlara doğru yönelterek yüksek verim alabilirsiniz.

Her cihaz 3000 m² engelsiz sahada etkilidir. Sisteme 2 yedek hoparlör dahil edilerek bu alan 6000m² ye çıkarılabilir.

Elektrikli Kedi Köpek Kovucular, elektrik kaynağına bağlanarak çalışırlar. Aynı zamanda pilli seçenekleri de ekstra vardır. Elektrik kaynağına bağlı oldukları takdirde en yüksek performansı gösterirler. Aynı şekilde pille de çalışabilir, herhangi bir elektrik kesintisinde pilli moduyla yaşam alanınızı korumaya devam ederler.

Cihazlar çok geniş bir hayvan kitlesini, ürettiği Ultrasonik ses teknolojisi ile hayvanlara zarar vermeden ortamdan uzaklaştırır. Cihaz 3 ayrı frekans hızı üretir. Dış mekânda her türlü hava koşullarında güvenle kullanılabilir.

Kolaj montaj yapılır ve pille çalışmaya başladığında enerjiden tasarruf etmek için hareket sensörü harekete geçer. Böylece pil ömrü uzatılır.

Cihazların önüne yaydığı sesi kıracak herhangi bir eşya koymayınız.

Bu cihazlar özellikle geniş alanlarda üstün koruma sağlar. Cihazlar 24 saat boyunca aktif halde tutulursa tam verim alınır.

Ev, iş yeri, ofis, depo, çatı arası, bodrum, okul, bina, restoran, büfe, lokanta, fabrika vb. ihtiyaç duyulan her yerde kullanılabilir.

köpek kovucuUltrasonik frekans kademesi; Haşere, Tilki, Kedi, Köpekler, Kuş, Fare

Sonik frekans kademesi; Ayı, Domuz, Kuş

Gibi canlılarda bile etkilidir. Görüldüğü üzere etki alanı çok geniştir.

Cihaz herhangi bir kimyasal ilaç, zehir, sprey, tablet, losyon içermez. İnsan sağlığı üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Hedef canlı dışında herhangi bir canlıya zarar vermez.

    REPEL Kuş Kedi Ayı Domuz Kovucu PRO 2000
    REPEL Kedi Köpek Kovar RH 1500
    TİTAN Kedi Hayvan Köpek Kovar Elektrikli-Pilli

Ürünleri ve farklı seçeneklerdeki etkili kedi kovucular, köpek kovucular, genel hayvan kovucular ve daha fazlası www.defansmarket.com ‘da en uygun fiyata ve çeşitleriyle hizmetinizdedir.

EL TİPİ ULTRASONİK KOVUCU VE EĞİTİCİLER

Bu cihazlar elde taşıması kolay, evcil hayvanınızı eğitmek amacıyla üretilen cihazlardır. Aynı zamanda hedef canlının istenmeyen zamanlarda ve yelerde, fobiniz varsa da kullanımına uygun olarak üretilirler.

    Yaydıkları Ultrasonik ses ile kedi ve köpekleri uzaklaştırırlar.
    50 metreden Ultrasonik dalgaları köpeklere iletebilecek şekilde tasarlanmıştır.
    Cihazın yaymış olduğu Ultrasonik dalgalar köpeklerin dikkatini üstüne çeker ve reflekslerini değiştirir
    Yayılan basınçlı ses köpeklerin üstünüze gelmesine engel olur.
    9V Alkaline Pil ile çalışırlar.
    ‘To Repel’ tuşu ile yayılan ses hayvanı uzaklaştırır.
    ‘To Train’ tuşu ile evcil hayvanınızın eğitilmesi sağlanır.

‘To Repel’ yani ‘Kovucu’ ve ‘To Train’ yani ‘Eğitim’ tuşunu kullanmak istediğiniz zaman basılı tutmanız gerekir. Basılı tuttuğunuz süre boyunca kırmızı led ışık ve Ultrasonik ses yayılmaya devam edecektir. Örnek olarak köpeğiniz çimleri eziyorsa o esnada Ultrasonik sesi gönderdiğinizde çimlerin üzerinde her zaman o sesin geleceğini düşünerek çim üstünde gezinmekten vazgeçer. Bu şartlı refleks yöntemi ile eğitme biçimidir. Ayrıca sokakta saldırma ihtimali olan köpek bu sesten rahatsız olup korkarak uzaklaşacaktır.

Cihazlar üzerindeki sürekli yanan led ışığı ara ara kontrol edip sinyal zayıf olması durumunda pilleri değiştirin. Sadece korunma maksatlı taşınmalıdır, ürünü satın alan müşterilerimizin duyarlı davranarak gereksiz yere köpek ve kedileri rahatsız etmemelerini önemle rica ederiz.

    REPEL Köpek Kovar ve Eğitici El Tipi RP 30
    REPEL Kedi Kovucu ve Eğitici Ultrasonik El Tipi RP-15

GÜNEŞ ENERJİLİ ULTRASONİK KEDİ KÖPEK KOVUCU

Bahçe, Depo önü, Fabrika, Park alanları, Balkon, Teras, Avlu ve Her türlü dış mekânda kullanılabilir cihazlardır.

Geniş frekans bandı ile kedi, köpek, fare, böcek, yarasa, gelincik, tilki, sincap vb. birçok hayvan üzerinde etkilidir.

Sonik ve Ultrasonik sesler yayarak istenmeyen hayvanları bölgeden uzaklaştıran bu cihazların hedef canlı dışında hiçbir canlıya zararı yoktur.

Cihaz elektrikli ve güneş enerjisiyle çalışabilmektedir. Her iki enerji sağlayıcısıyla sensörlü çalışmaktadır. Hareket algıladığı zaman devreye girmektedir. Dolayısıyla cihazın hareket algılayabileceği bir yükseklikte önünde engel olmayacak şekilde yerleştirilmesi gerekmektedir. Yerden 30 cm ile 100 cm arası bir yükseklikte kurulumu gerekir.

Solar yani Güneş Enerjili bu teknoloji harikası ürünler, gün içinde güneşten aldığı enerjiyi bünyesinde depolar. Akşamları da depoladıkları enerjiyi kullanmaya devam ederek 7/24 aktif halde çalışırlar. Kışın yani güneşin kendisini daha az gösterdiği süreçte de enerji kaynağına bağlandığında çalışmayı sürdürürler.

Hava koşullarına dayanıklıdır. Dış mekanlarda kullanılması bu yönüyle rahattır. Etkili hayvan kovucu ürünlerdir. Diğer köpek kovucu ürünlerimizi satın almak için haşere kovucu web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.