İş yerinde Fare Sorunu

04-10-2019 01:45
İş yerinde Fare Sorunu
İŞ YERİMDE FARE VAR

Zaman zaman evimizden daha fazla zamanı iş yerlerimizde geçiririz. Full konsantrasyon ve verimlilik gerektiren ortamlar olan iş yerleri, ofisler fare gibi huzursuzluk veren haşerelerin olmasını isteyeceğimiz son yerlerdir. Özellikle kafeler, kafeteryalar, restoranlar, gıda işletmeleri böyle bir sorunla karşılaştığında önemli sağlık tehdidi oluşur. Ziyaretçinin ve müşterinin gözünde işletmenin itibarı azalır. Her şeyden önemlisi insan sağlığını olumsuz etkileyen farelere karşı önlem almak çok önemlidir.

İŞ YERİNE FARE NASIL GELİR

Evlere giriş çıkışla benzer şekilde iş yerine de borulardan, boşluklardan girebilen fareler için ilaçlama yapmak gereklidir. Açık kapı ve pencereler, boşluklar ideal giriş çıkış sağlar. Buna önlem olarak boşlukları kapatmakla başlayabilirsiniz.

Hijyenik bir ortamın sağlanmaması da fare dahil birçok haşereyi çeker. Yerdeki gıda kırıntıları, çöp atıkları, uzun süre temizlenmeyen ulaşılması zor alanlar fareler için idealdir. Ofis ortamının, iş yerinin, işletmenin hijyenik tutulması gerekir.

GIDA İŞLETMELERİNDE FARE SORUNU

Gıda işletmelerinin haşere sorunu en tehlike ve önem teşkil eden sorunlardan biridir. İnsan sağlığının en çok etkilendiği alan olan gıda tesisleri, temiz ve tüm haşerelerden tam olarak korunan konumda olmalıdır.

Tüm iş yerleri, ofisler, işletmeler, fabrikalar için etkili olan fare ilaçları Defans Market’te onlarca seçenek ile hizmetinizdedir.

FABRİKALARDA FARE SORUNU

Seri olarak üretim yapılan fabrikalarda bir ürün bile haşereden dolayı zarar görürse, işletme bundan yüksek oranda olumsuz etkilenecektir. Ürün veya üretim için devamlılık sekteye uğrar. Hem maddi hem de psikolojik olarak zarar veren bu tarz fare sorunlarına karşılık geniş alanlarda ve uzun sürede etkili olan ilaçlar kullanılmalıdır. Defans Market’te ihtiyacınıza uygun etkili onlarca fare ilacını bulabilirsiniz.

İŞ YERİNDE FARE İLACI KULLANIMI

İş yerleri genel olarak kapalı alanlar olduğundan ortamı terk etmenin mümkün olmadığı zamanlarda kokusuz fare ilaçları kullanmak sorunu kısa sürede ve hazırlık gerektirmeden çözecektir. Ancak sonrasında önlemi devam ettirmek için pasta fare zehrini veya mum blok fare zehrini yem istasyonuyla birlikte kullanmak sorunu kontrol altına almak için etkili olacaktır.

Bu başlıklara da dayanarak rahatlıkla söyleyebiliriz ki devamlılığı sağlamak için tedbir almak kaçınılmazdır. Gelişen teknoloji ile birlikte her şey daha da kolaylaşmakta. Eski tip alternatiflerin yerini çoktan yenileri aldı. Sonuçların daha tesirli olduğu konusunda ise hemfikiriz. Fare istasyonları, granüller, blok yemler yardımımıza hem hızlı hem de etkili çözüm getirmektedir. İşte en etkili fare ilaçları;

Titan Wax Block Mum Blok Fare Zehri 5 Kg: Fare ve sıçanlar tarafından tercih edilen güçlü çekici etkiye sahip formülasyon. İçerdiği Wax sayesinde açık alanlarda en zorlu hava koşullarında dahi formunu dağılmadan koruyarak etkinliğini devam ettirmektedir.

Etkin maddesi Difenacoum, Dünya Sağlık Örgütü (WHO) tarafından tavsiye edilmektedir.

İçerdiği Denatonium Benzoate sayesinde çocuklar ve evcil hayvanlar gibi hedef dışı canlıların ağzında acı tat bırakarak yanlışlıkla tüketilmesinin önüne geçilmiştir.

Fare Mücadelesinde; Yoğunluğa göre, 3- 5 m aralıklarla yem istasyonu yerleştirilir, her istasyona 20-40 g yem konur, 3-7 günde bir kontrol edilir, eksilmişse tamamlanır.

Brofar Mum Blok Fare Zehri 1 Kg: Kemirgenler için çekici lezzete ve kokuya sahiptir. Geniş spektrumlu etkinliği sayesinde tüm kemirici türlerinde son derece etkilidir. Kanın pıhtılaşmasını önleyen formüle sahip olduğu için geç ortaya çıkan öldürücü etkisi kuşku uyandırmaz ve böylece zehrin reddedilmesini engeller. Hava şartlarından en az etkilenecek şekilde formüle edilmiştir. Sudan etkilenmeyen formülasyonu sayesinde kanalizasyonlar dahil her yerde kullanılır.

TOMCAT Fare Gözlem Yemi Detex 4 Kg: Detex fare gözlem yemi zehir içermeyen fare popülasyonunu tespit için kullanılan yemdir. Entegre edilmiş pest kontrol programlarında kullanılır. Ortama istasyon kurulumu gerçekleştirilecek ise yoğunluk ve bölge belirlemek için öncesinde ortama Detex fare gözlem yemleri bırakılır. Zehir içeren yem bırakmadan önce ortama Detex bırakılması farelerin yemden yemesi ve herhangi bir rahatsızlık duymamaları farelere kendilerini güvende hissettirir ve Detex gözlem yeminden sonra ortama konulacak zehirli yemleri de yemelerini sağlar. Ayrıca fareleri karanlık ve ulaşılması güç noktalarda da takip edebilmeniz için Detex yiyen farenin pisliği UV ışık altında parlar.

Bayer Mum Blok Fare Zehri 7,5 Kg: Rodilon Mum Blok, fare ve sıçan gibi kemirgenlere karşı son derece etkili fare ilacıdır. Etkinliği en zor şartlarda bile kanıtlanmıştır. Ani öldürme etkisine sahip değildir. Bu özelliği sayesinde popülasyonun diğer fertlerinde yeme karşı kuşku uyandıracak şekilde ani fare ve sıçan ölümlerine sebebiyet vermez.

Ürün paketini açınız paket içerisinden çıkan eldiven yardımı ile zehirleri fare pisliklerini gördüğünüz kritik noktalara bırakınız. Zehirleri bıraktığınız noktaların çocuklar için kolay erişilebilir olmamasına dikkat ediniz. Zehirlerin fare istasyonu ile beraber kullanılması tavsiye edilir.

Brofar Pellet Fare Zehri 1 Kg: Geniş spektrumlu etkinliği sayesinde tüm kemirici türlerinde son derece etkilidir. Kapalı ve açık alan kullanımına uygundur. Kemirgenler için çekici lezzete ve kokuya sahiptir. Diğer zehirlere direnç kazanmış türlerde dahil tüm fare ve sıçanlarda son derece etkilidir.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.