Hamam Böceği İlaçları

10-10-2019 09:25
Hamam Böceği İlaçları
Çok farklı ortamlara adapte olup yaşayabilen fakat en çok bina içlerinde nemli ve ılık ortamları tercih eden böcek türlerinden olan hamam böcekleri, 2.000 metreden daha yüksek yerler ve kutup bölgeleri dışında, dünyanın her yanında bulunurlar.
Evinizde hamam böceği görmenizin anlamı daha çok besin bulabildikleri kir ve çöp demektir. Yani yaşam alanınızı her şeyden önce temiz tutmak en kritik noktadır. Atıklarla, leşlerle beslenirler. Dolayısıyla gıda seçtikleri söylenemez, aklınıza gelen her şey besin niteliği taşır. Evlerde genel olarak mutfakta, banyoda, salonların köşelerinde bulunurlar ve ışığa karşı hassas olduklarından bir hareket veya ışık algıladıkları anda kaçarlar.

HAMAM BÖCEĞİNDEN KURTULMA YÖNTEMLERİ

‘’Hamam böceğinden nasıl kurtulurum?’’ diyorsanız yapmanız gereken ilk şey evdeki hijyeni sağlamaktır. Hamam böcekleri nemli ve rutubetli ortamları severler. Dolayısıyla havasız kalmış, rutubetli, temiz olmayan yerler onların barınması ve çoğalması için en ideal yerlerdir. Gelin hamam böceğinin neden olacağından ve yapmanız gerekenlerden bahsedelim.
İşe öncelikle, özellikle dip ve köşelerde kalan yerlerin temizliğinden emin olmakla başlayın. Hamam böcekleri daima kenar ve dip köşelerde gezinirler. Böylece ortada gezmeden, görülmeden karanlık ve nemli yerlerde yaşamlarını sürdürmüş olurlar.
İkinci adım da ortamın temizlenmesinden sonra böceğin görüldüğü yerlere dikkat etmektir. Bu yerler duvar dipleri, kapı girişleri, mutfak fayansları, bahçe kapıları gibi çeşitli yerler olabilir. Böceğin içeri girme sebebi özellikle soğuk havalarda sıcak ortam arayışı, sonra da besin arayışıdır. Bu durumda eve istenmeyen giriş varsa kapatılmasını sağlamak mantıklı olacaktır. Bu istenmeyen girişlerden kasıt ufak bir kapı girişindeki boşluk, pencere pervazındaki boşluk, boru giderlerinin etrafındaki boşluklar gibi yerlerdir. Bunları bir silikon yardımıyla veya çeşitli araç gereçlerle kolayca kapatabilirsiniz.
Üçüncü ve en önemli adım da hamam böceğinin görüldüğü yerler ağırlıkta olacak şekilde ilaçlama yapmaktır. Hamam böceği ilaçlaması için çok pahalı, uğraş gerektiren ilaçlama şirketlerine paralar harcamaya gerek yoktur. Hamam böceğinin dışarıdan girebileceği yerlerin kapandığından emin olduktan sonra, bulabileceğiniz onlarca hamam böceği ilacından birini satın alabilir, evinizde sık görülen yerlere uygulamanızı yapabilirsiniz. Bu konuda Defans Market olarak kokusuz hamam böceği ilaçlarını öneririz. Ortamı terk etme ihtiyacı duymadan, kokusuz haşere ilacını uyguladıktan kısa süre sonra çözüme ulaşırsınız. Yazımızın devamında da ihtiyacınıza göre tercih edebileceğiniz en etkili hamam böceği ilaçlarına ve kullanım şekillerine, detaylarına ulaşabilirsiniz.


HAMAM BÖCEĞİ ISIRIR MI?

İnsan sağlığına birçok zararı olan bu haşere türünün insanı ısırması çok nadir görülür. Evde hamam böceği çok görülüyorsa ve bu böcekler gıda bulmakta zorlanıyorsa, son çare olarak sizi ısırmaya yönelebilir. Bu durumu düşünüp tedirgin olmaktansa evinizi durum ilk fark edilir edilmez ilaçlamanız en doğru yoldur. Jel hamam böceği ilaçları, kokusuz hamam böceği ilaçları gibi ürünler sizin evi terk etmenize gerek kalmadan sorunu çözer. http://defansmarket.com  internet sitemizde de istek ve ihtiyacınıza yönelik tüm ürünleri hızlı ve uygun fiyata satın alabilirsiniz.


HAMAM BÖCEĞİ NE YER?

Net olarak cevabına ‘her şey’ diyebiliriz. Nişastalı ve tatlı gıdalar başta olmak üzere, aklınıza gelen her şey, insan derisi, saç kökü, pislik, canlı leşi, kitap sayfaları hamam böceğinin besini olabilir. Bu yüzdendir ki Dünya’nın her yerinde görülebilirler. Bu sebeple evinizde hamam böceğine gıda olabilecek herhangi bir besine imkân vermeden düzenli olarak temizlik yapmalısınız.


EVDE HAMAM BÖCEĞİ SORUNU

‘’Evde hamam böceği neden olur?’’ sorusunun kısaca bir cevabını vermek çok zordur. Birçok sebepten dolayı evinize gelebilen bu haşereler başlıca gıda arayışındaysa gelir. Daha sonra sıcak bir ortam arayışında olduklarından da görmeniz yüksek ihtimaldir. Evinize giren bu zararlı haşereler size birçok hastalık yayabilirler. Her türlü kirli ortamda dolaşabilen bir yapıya sahip olduklarından, bu ortamlardan taşıdıkları mikrop ve bakterileri de yaşam alanınıza getirebilirler. Ayaklarıyla bastıkları her yere de bulaştırırlar. Özellikle vakaların çoğu, hamam böceğinin gıda üzerinde gezinmesiyle beraber bulaştırdığı bakteriyi vücuduna alan insanlardan oluşmaktadır. Bu besinleri yiyen kişilerde mide bulantısı, kusma, mide krampları ve ishal görülebilir. Her çeşidinde de vücutta su kaybı yaşandığından iş ciddi bir boyuta ulaşabilir. Her zaman bir doktora başvurmakta fayda vardır. Hamam böceklerinin insana olan zararlarından da bahsettikten sonra evinizde yaşadığınız bu haşere sorunu için sizi ürün hakkında bilgi sahibi edebiliriz. Öncelikle kokusuz hamam böceği ilaçları, jel hamam böceği ilaçları, toz hamam böceği ilaçları ve kokulu hamam böceği ilaçları olarak ürünleri 4 başlığa ayırabiliriz. Sizin için en uygunu jel hamam böceği ilaçları ve kokusuz hamam böceği ilaçlarıdır. AVERKİLL ALFA SC Konsantre Hamam Böceği İlacı kokusuz ve etkili bir hamam böceği ilacıdır. Kutunun üzerinde yazan miktarda suyla karıştırılır ve sprey püskürtücü yardımıyla böceğin görüldüğü ve geçebileceği bölgelere sıkılır. Draker RTU Kullanıma Hazır Hamam Böceği İlacı kullanıma hazır formülü ile hiçbir ön hazırlık ve karışıma gerek kalmadan sizi çözüme ulaştırır. Aynı zamanda genel haşere ilaçları ve daha birçok çeşit ürün çözüm olabilir. İhtiyacınız olan tüm ürün ve ekipmanı  http://defansmarket.com‘da en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz. Sorularınıza da cevap vermekten mutluluk duyarız.


İŞ YERİNDE HAMAM BÖCEĞİ SORUNU

İş yerleri evlerimizden farklı olarak dışarıda gelen ve ismimizi çevresine tanıtacak insanların olduğu alanlardır. Bu yüzden bir müşterinin, alıcının gözünde iş yerinde hamam böceği ve benzeri bir haşere görülmesi eksi bir puan oluşturur. Ortamın yeterince hijyenik olmadığını düşündürür. Her şeyden önemlisi bu sorun içeride çalışanlar için sağlık problemi teşkil eder. Mesai saatleri içinde bir de haşere sorunuyla konsantrasyonun dağılması hoş olmayacaktır. Bu yüzden hem sizi günlük rutininizden alıkoymayacak, hem de soruna etkili bir çözüm getirecek bir hamam böceği ilacına ihtiyacınız vardır. Size bu noktada kokusuz haşere ilaçlarını önerebiliriz. Alanınız ne kadar büyük olursa olsun 1 litre, 5 litre gibi kutularla hizmetinize sunduğumuz ürünlerimiz ile geniş alanlarda da etkili sonuçlar alabilirsiniz. Bayer K-Othrine KOKUSUZ HAMAM BÖCEĞİ İLACI Bayer gibi tescilli bir markanın sizlere sunduğu çözümlerden biridir. Suyla karıştırılarak uygulanır. Aynı zamanda Chrysamed Kullanıma Hazır Hamam böceği ilacı ile de direkt olarak uygulama yapabilirsiniz.


AÇIK ALANDA HAMAM BÖCEĞİ SORUNU

Tarlalarda, bağ ve bahçelerde, teraslarda, sahalarda, okul kampüslerinde, ağaçlık alan gibi yerlerde haşerelerin ortama girişini engellemek oldukça zordur. Küçük oldukları ve her yerden yürüyüp alana ulaşabildikleri için en iyi çözüm bu tarz alanlarda daha böceği görmeden önlem almaktır. Bunun için Jel Hamam Böceği İlaçlarını, Toz hamam böceği ilaçlarını kullanabilirsiniz. Dilerseniz daha fazla ürün içeren 5 litrelik seçenekleriyle de kokusuz hamam böceği ilaçları kullanabilir, alanın büyüklüğüne göre çözüm elde edebilirsiniz. Bu ürün seçimlerinde tamamen alanın büyüklüğünü ve size sağlayacağı kolaylığı düşünün. Böylece sonuca daha hızlı ve kolay ulaşabilirsiniz.


HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLARI

Bu ilaçları 4 ayrı başlıkta inceleyebiliriz.

-TOZ HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLARI: Haşerenin görüldüğü ve görülme ihtimali olan yerlere serpilerek işlem gerçekleştirilir. İçerisinde haşereyi cezbedecek gıda kokuları yayan enzimler vardır. Bu yüzden o an haşere orada olmasa bile bir süre sonra yemi almaya gelecektir. Yemeden üzerlerinde yürümeleri bile ölmeleri için yeterli olur. İşlemi yaptıktan ve sonuç aldıktan sonra kalan tozlar nemli bez yardımıyla yüzeyden temizlenip bezle beraber çöpe atılmalıdır.
Titan Tox Kullanıma Hazır Toz Hamam Böceği İlacı
Bayer K-Othrine  WG 250 Hamam Böceği İlacı
Bayer Ficam Toz Hamam Böceği İlacı
Defans Market internet sitemizde bahsettiğimiz ürünleri ve farklı onlarca seçenekteki hamam böceği ilaçlarını bulmanız mümkündür.

-JEL HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLARI: Kapalı alanlardaki hamam böceği istilasına karşı kullanılmak üzere hızlı ve uzun süre etkili çözüm sağlayan bu ürünler, domino etkisi dediğimiz, haşerenin jeli yuvasına götürdüğü ve burada yaşayan diğer hayvanların da zehri alıp toplu olarak öldüğü formülasyondaki ilaçlardır. Hamam böceklerinin gezindiği alanlara damla olarak uygulama yapılır. Kullanıma hazır uygulaması kolay ürünlerdir.
Chrysamed Fibron Hamamböceği Jeli Yemi
Bayer Garden Hamamböceği Jeli Yemi
Bayer Maxforce IC Hamamböceği Jel Yemi
Aydın Kimya Foval Hamamböceği Jel Yemi
Invict Hamamböceği Jeli Premium 35 Gr 5'li Paket
Seçeneklerinden dilediğinizi seçip uygulama yapabilirsiniz. Hamam böceği ile mücadelede en etkili ilaçlardır.

- KOKUSUZ HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLARI: Kullanıma hazır ve konsantre formülleriyle üretilen bu ürünler en çok tercih edilen hamam böceği ilaçlarıdır. Leke ve kalıntı bırakmayan, her çeşit yüzeye (kumaş, ahşap, metal, plastik, deri vs.) uygulanabilirler. Direkt olarak haşerenin üzerine değil, gezdiği ve görülme ihtimali olan yerlere uygulanır. Konsantre formüllü ürünler de paketlerinin üzerinde yazan miktarda suyla karıştırılıp sprey püskürteç yardımıyla uygulanır. Ortamı terk etme gereği duymazsınız. Duvarlar, mobilyalar, perde, halı, koltuk, yatak, ayakkabılar, elbiseler, mutfak ve elbise dolapları, mutfaktaki makina ve tezgâhların alt ve arkaları, kapı, pencere, balkon, teras ve saksılara, takriben 1 metre mesafeden iyice püskürterek uygulanabilirler.
Chrysamed İnsektisit Kullanıma Hazır Hamam Böceği İlacı
Averkill Alfa Hamam Böceği
Draker RTU Hamamböceği İlacı
Zinon Kullanıma Hazır Hamam Böceği Zehri
Bayer Solfac Hamamböceği İlacı
gibi tescilli ve en etkili kokusuz hamam böceği ilaçlarını internet sitemizden kolayca temin edebilirsiniz.

-KOKULU HAMAM BÖCEĞİ İLAÇLARI: Güçlü öldürücü etkiye sahip bu ilaçlar her türlü ortamda kullanılabilir ancak uygulanan alanın içerisinde işlemden sonra durulmamalıdır ve ortam belli bir süre boyunca kapalı kalıp sonrasında havalandırılmalıdır. Ani düşürücü etki ile bağışıklık kazanmış türlerin bağışıklık sistemine direkt etki eder ve böylece kesin sonuç verir. Konsantrelerdir. Belirtilen miktarda suyla karıştırıldıktan sonra yalnızca yüzeylere uygulanmalıdırlar. Haşerelerin konacakları veya yürüyecekleri yüzeylerin üzerini iyice kaplayacak şekilde püskürtülerek uygulama gerçekleştirilir.
Zinon Emülsiyon Konsantre Hamam Böceği İlacı
Chrysamed S-Delta EC Konsantre Genel Haşere İlacı
Titan Emülsiyon Konsantre Kokulu Hamam Böceği İlacı
Bio-Cyper EC Hamamböceği İlacı
Ve fazlası, farklı gramajlardaki paketleriyle hizmetinizdedir. Sizi kısa sürede sonuca götüreceğinden şüpheniz olmasın.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.