Fare Kovucu Nerede Satılır ?

04-10-2019 09:18
Fare Kovucu Nerede Satılır ?
Fare Kovucu Nerede Satılır ?

Fare kovucu nerede satılır, fare kovucu cihaz nasıl kullanılır, fare kovucu cihaz gerçekten işe yarıyor mu ? gibi sorularınızı sıkça duymaktayız. Bu yazımızda bu sorularınıza cevap vermeye çalışacağız. Öncelikli olarak fare kovucu ürünlerinin ne işe yaradığını ve nasıl üretildiği hakkında kısaca bilgi verelim

Fare Kovucu Cihaz Nasıl Çalışır ?

Farenin alana girişini engellemeye yönelik üretilen bu cihaz ultrasonik ses frekans dalgaları yaymaktadır. Ürün içerisinde yer alan elektronik devre yardımıyla, alana ses frekansları göndererek alanı güven altına almaktadır. Aynı zamanda alanda mevcut olan farelerinin de 2 ile 4 haftada alandan uzaklaşmasını sağlamaktadır.

Fare kovucu ürünler; ultrasonik ses frekansları yayarak farenin tüm çeşitlerinin alana girişini engellemektedir. Elektrik enerjisi tüketen kovucu cihazlar; aylık ortalama olarak 0.10, 0.15 kuruş enerji tüketmektedir. Alanı prize takıldığı süre boyunca güven altına almaktadır.

Fare Kovucu Nerede Satılır, Nasıl Alabilirim ?

fare kovucu nerede satılırFare kovucu cihazlar; alana özel olarak üretilmektedir. Bu sebeple her cihaz farklı metrekare alana etki etmektedir. Cihazı hangi alanda kullanacağınız ve alanın büyüklüğü cihaz seçiminde önemli unsurlar arasında yer almaktadır.

REPEL markalı yerli üretim fare kovucu nerede satılır diye merak ediyorsanız; https://www.repel.com.tr web sitesinden yetkili bayi ile iletişime geçebilirsiniz. İnternet üzerinden online olarak sipariş vermek için https://www.defansmarket.com/kategori/fare-hasere-kovucu#labels=205-2 linkine tıklayarak fare kovucu cihaz nerede satılır sorusunun cevabını bulabilirsiniz.

Fare Kovucu Nerede Satılır, İşe Yarıyor mu ?

REPEL markalı fare kovucuları birçok kurumsal marka tercih etti. ARÇELİK, Anadolu Cam, Efes Pilsen gibi sektörün öncü firmaları fare kovucu problemine çözüm olmuştur. 100 m²’den 10000 m²’ye kadar alanlara etki etmekte olan fare kovucu cihazları internet üzerinden sipariş verebilirsiniz.

Fare Kovucu Cihaz Çeşitleri

Fare kovucu cihazlar en popüler markalar arasında yer alan REPEL kovucu ürünlerin en çok tercih edilme sebepleri arasında 3 yıl boyunca cihaz garantisi vermesidir. Cihazların teknik servisini veren sayılı firmalar arasındadır. REPEL markası cihaz hakkında her türlü teknik bilgi ve dökümanı sunarak fare problemine çözüm bulmaktadır. Hala fare kovucu nerede satılır diye düşünüyorsanız; kuşkusuz REPEL markalı fare kovucu cihaz satın alabilirsiniz.

    REPEL END 1000 = 1000 m² alanda etkili olan cihaz; plastik kasası ile de son derece kullanışlıdır. Hemen satın almak için REPEL END 1000 sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

    REPEL END 700 = 700 m² alanda etkili olan cihaz; Ev, iş yeri, çatı arası, bina, okul, depo, fabrika, ofis, iş yeri, depo, bina, restoran vb. alanlarda kullanabilirsiniz. Ürünü detaylı incelemek ve satın almak için REPEL RF 700 sayfasına tıklayabilirsiniz.

    Diğer fare kovucu ürünleri görmek için fare kovucu ürünler sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.