Fare Kapanı Ve Fare İstasyonları

10-10-2019 11:30
Fare Kapanı Ve Fare İstasyonları
Defans Market Fare Yakalama Canlı Yakalama: Defans Market Plastik Fare Yakalama İstasyonu birden fazla fare yakalama özelliğine sahiptir. İstasyon içerisine yapışkanlı kâğıt yerleştirilerek kullanılabilir. Bu işlem için çok kolay yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirilir. Kapan yapısından dolayı farenin kapana girişi kolay çıkması imkansızdır. Şeffaf üst pencereden bakılarak kemirgen kontrolü rahatça yapılabilir.


TOMCAT Fare Kapanı Mini-Rex:
Amerika’dan ithal edilen bu yeni nesil fare tuzağı, güçlü ve sağlam yay yapısı ile defalarca kullanılması mümkün olan fare kapanıdır. Mini-Rex'in ortasında bulunan yem bölümüne fare için çekici özelliğe sahip yiyecekler konularak tuzak kurulur ve sorunlu bölgeye yerleştirilir. Bu aşamadan sonrası Mini-Rex'in işi. Dilerseniz Mini-Rex fare kapanını dış müdahaleye dayanıklı fare yem istasyonlarının içerisine yerleştirebilirsiniz. Mini-Rex; fındık faresi ve diğer tüm küçük fare çeşitleri için kullanılabilir. T-Rex fare kapanını kurduktan sonra çocuklarınızın ve evcil hayvanlarınızın ulaşamayacağı yerlere koyunuz.


Zines's Fare İstasyonu: Fındık fareleri için özel tasarlanmıştır. Fare istasyonu, uğraş gerektirmez yapmanız gereken istasyon içerisine gerekli miktarda zehir yerleştirip istasyonu sorunlu bölgeye bırakmanız, kutu içerisinde zehir farelerin kolayca ulaşabileceği durumdadır. Fareler istasyon içerisine girdiklerinde yemi yiyip giderler. İstasyon farelerin kendisini güvende hissedeceği şekilde tasarlanmıştır. Her iki ucu açıktır ve içi küçük bir labirent tarzında tasarlanmıştır yem farelerin götüremeyeceği şekilde yerleştirilir. İstasyon fındık faresi için kullanıma uygundur, istasyon kilitli kapaklıdır. Kolay açılmayacak şekilde tasarlanmıştır. Kendine özel anahtarı ile açılıp kapanır. Anahtarı çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklayınız.

 
Zines's Fare Yakalama Yapışkanı: Hazır tutkal tuzaklar hızlı sonuçlar elde edilen, fare kontrolünde son derece etkili yöntemlerdir. Ekstra güçlü yapıştırıcı ile 20,5x10 cm ebatlarında kullanıldığı ortamlarda sık yerleştirildiğinde kesin sonuç verir. Hazır yapışkan tuzak sıradan yapışkanlardan farklı olarak çok güçlü farelerde kesin sonuç verir. Fare yapışkan tuzaklar üzerindeki fare çekici kokular sayesinde ortamdaki fareleri üzerine çeker ve temas eden fareler ne kadar güçlü olursa olsun asla kurtulamazlar. Ev, iş yeri, ofis, depo gibi tüm alanlar için kullanıma uygundur. Fare mücadelesinde kullanılması tavsiye edilir. Yardımcı ekipmanlardandır. Etkili mücadele için Ultrasonik ürünler kategorisini inceleyiniz.


TOMCAT Fare Kapanı T-REX: T-Rex'in ortasında bulunan yem bölümüne fare için çekici özelliğe sahip yiyecekler konularak tuzak kurulur ve sorunlu bölgeye yerleştirilir. Bu aşamadan sonrası T-Rex'in işi. Dilerseniz T-Rex fare kapanını dış müdahaleye dayanıklı fare yem istasyonlarının içerisine yerleştirebilirsiniz. T-Rex; sıçan, çatı faresi, lağım faresi ve diğer tüm fare çeşitleri için kullanılabilir.

Fare ile mücadelede kullanabileceğiniz tüm ürünler, özellikleri, kullanım talimatları ve etki seviyeleri bu şekildedir. Fare tuzakları, fare kapanları ve çeşitleri sayısızdır. İnternetten sipariş verebileceğiniz gibi Şişli Perpa’daki Defans Market ofisimize gelerek elden satın alma da gerçekleştirebilirsiniz. Piyasada haşere ile mücadele konusunda en deneyimli, en geniş çaplı ürün skalasına sahip tek firmadır.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.