Fare Kapanı Ve Çeşitleri

08-10-2019 11:34
Fare Kapanı Ve Çeşitleri
Fareler tavan aralarında, çatılarda, çöplerde ve ambarlarında başta olmak üzere insanın aklına gelebilecek her yerde yaşayabilen kemirgen hayvanlardır. En önemlisi olan yaşam alanlarımızı işgal eden fareler, birçok mikrop ve zehre karşı bağışıklık sahibidir. Peynir, sucuk, ekmek kırıntısı, her çeşit böcek ve araç gereçle beslenebilirler. Birçok ev eşyasını kemirip zarar verebilirler. Fareler özellikle kışın hazır yiyecek bulma arayışında olduklarından evlerimizin müdavimi olurlar. İşte bu dönemlerde bizlere bulaştırmaları mümkün olan hastalık ve mikroplardan korunmak için çeşitli önlemler almamız gerekir. Kullanılacak yere, zaman aralığına veya hayvanın türüne göre çeşitlenebilen bu önlemler insan hayatını oldukça kolaylaştırmaktadır. Bu önlemler sırasında amaç bize karşı tehdit oluşturacak canlıları uzak tutmak olmalıdır. Defans Market olarak, müşterilerimizi durum ile ilgili bilgilendirerek yaşam alanlarımızı doğaya zarar vermeden korumayı amaçlarız. Gelin yaşam alanlarınızda kullanabileceğiniz fare kapanlarından ve çeşitlerinden bahsedelim.
Fare kapanları, fare tuzakları ve bu fare kapanı çeşitleri özellikle farelerin evlerimizde en çok görülme ihtimali olan kış aylarında başvurulan yöntemdir. Alanımızda kullandığımız takdirde en etkili sonucu verecek olan fare kapanlarını tercih etmemiz gerekir


Fare Kapanı ÇEŞİTLERİ NELERDİR?


Boş Yem İstasyonları
Fare Kapanlar
Elektronik Fare Öldürücü Kapanlar
Canlı Fare Yakalama İstasyonu
Fare Yakalama Yapışkanı
Zehir Doldurulmuş Fare İstasyonları

BOŞ YEM İSTASYONLARI: Fabrikalar imalathaneler ve iş yerleri için üretilmiştir. Farenin içeri kolayca girebileceği şekilde uçları açık ve içerisi küçük bir labirent tarzında tasarlanmıştır. Farenin zehirleri götüremeyeceği şekilde hazırlanmıştır ve güvenlidir. Yaylı sistemi ile birlikte kolayca açabileceğiniz 2 kilit sistemi ve anahtarı vardır. Aynı zaman arka tarafında duvarı sabitleyebileceğiniz aparatları da bulunmaktadır. Bu istasyonların içerisine iki adet fare zehri takmanız yeterlidir. Bu zehirler için bölmeleri vardır. Boş Yem İstasyonları; fındık faresi, ev faresi, çatı faresi, lağım faresi ve diğer tüm fare çeşitleri üzerinde etkilidir.


FARE KAPANLARI

Fabrikalar, ticarethaneler, evlerin içi ve dışı, çiftlikler, gıda imalathaneleri, iş yerleri, ofisler vb. her türlü ortamda büyük farelerin yakalanması için tercih edilmesi gereken modernize edilmiş kapanlardır. Hijyenik, pratik, zehirsiz ve kesin çözüm sağlayan ürünlerdir. Kurulumları çok basittir. Evinizde yaşayan evcil hayvanınıza da zarar vermeyecek rahat fare kapanları mevcuttur. Bu türleri de fareyi canlı yakalar ve böylece dilerseniz fareyi yaşam alanınızdan uzakta serbest bırakabilirsiniz. Yazımızın devamında kullanım şekillerini ve http://defansmarket.com ‘da ihtiyacınıza yönelik tüm güçlü fare kapanlarını bulabilirsiniz.

ELEKTRONİK FARE ÖLDÜRÜCÜ KAPANLAR:
Farelerin sürekli olarak çoğaldığı, arkası kesilmeyen bir istila durumunda kullanılması etkili sonuç verecek cihazlardır. Ev, çatı arası, tarla, bağ, bahçe, depo, antrepo vb. tüm alanlarda kullanıma uygunlardır. Elektronik fare öldürücü kapanlar sağladığı yüksek voltajda elektronik şok ile fare ve sıçan gibi zararlıları zehirsiz ve güvenilir biçimde öldürür. Fare üniteye girdiğinde metal hazneleri harekete geçirir. Ünite yüksek voltajda elektriği hemen yollar ve 2 dk. boyunca voltaj durana kadar kırmızı led yanıp söner. Kolay temizlenebilir şekilde dizayn edilmişlerdir. Güvenli koruma düğmesi ile insanların kaza ile elektriğe temas etmesini önler. Uzun ömürlü ve enerji sarfiyatı az olan, etkili bir fare ile mücadele yöntemidir.

CANLI FARE YAKALAMA İSTASYONLARI

Birden fazla fare yakalama özelliğine sahip canlı fare yakalama istasyonları, İstasyon içerisine yapışkanlı kâğıt yerleştirilerek kullanılabilir. Bu işlem için tercih edilen yem (fındık, çikolata gibi farenin sevdiği gıdalar veya yem fare zehirleri) çok kolay bir şekilde istasyona yerleştirilerek kullanıma hazır hale getirilir. Kapan yapısından dolayı farenin kapana girişi kolay, çıkması imkansızdır. Şeffaf üst pencereden bakılarak kemirgen kontrolü rahatça yapılabilir. Evde, iş yerinde, ofiste, fabrikalarda ve aklınıza gelen tüm yerlerde kolay bir çözüm sağlar. En uygun fiyata satın alabileceğiniz fare yakalama istasyonları Defans Market’te hizmetinizdedir.

FARE YAKALAMA YAPIŞKANLARI: Zehirsiz olan bu fare ile mücadelede yardımcı ürünler güçlü yapıştırma özelliğine sahiptir. Tahta, mukavva, karton vb. sert yüzeye sürülüp farelerin geçiş noktalarına konulurlar. İstediğiniz takdirde fare yakalama ekipmanınıza da uygulayıp ekstra destek sağlayabilirsiniz.

ZEHİR DOLDURULMUŞ FARE İSTASYONLARI: Fareler için özel tasarlanmışlardır. Uğraş gerektirmezler. İstasyon içerisindeki zehir, farelerin kolayca ulaşabileceği durumdadır. İstasyonun her iki ucu açıktır ve içi küçük bir labirent tarzında tasarlanmıştır. Yem farelerin götüremeyeceği şekilde yerleştirilir. Esnek yapısı sayesinde evcil hayvanlar istasyonu kıramaz ve açamaz. İstasyon; fındık faresi, çatı faresi, lağım faresi ve diğer bütün fare türleri için kullanıma uygundur. Anahtarsız açılmayacak şekilde tasarlanmıştır. Kendine özel anahtarı ile açılıp kapanır. İçerisine koymak için mum blok fare zehrini öneririz. www.defansmarket.com ‘da Titan Wax Block Mum Blok Fare Zehrini ve daha fazlasını, en uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.


FARE KAPANI NASIL KURULUR?

Kolay kullanımlara sahip fare kapanları kesinlikle sizi yormaz, zarar vermez. Kullanacağınız zehirler hedef canlı olan fareler dışında haşerelere ve canlılara etki etmez. Üstte bahsettiğimiz fare kapanı ve fare tuzağı çeşitlerinin nasıl kurulduğu ve nasıl kullanıldığı hakkında detaylı bilgiler de şöyledir;


Boş Yem İstasyonu Nasıl Kullanılır?

İstasyon içerisinde hazır bulunan slotlar iki adettir. Bu slotlara iki adet zehir takmanız yeterli olacaktır. İstasyonlar, içerisine zehirleri kolayca yerleştirebileceğiniz şekildedir. Farenin içeri hemen girebileceği şekilde uçları açık ve içerisi küçük bir labirent tarzında tasarlanmıştır. Farelerin zehirleri götüremeyeceği şekildedir ve güvenlidir. Yaylı sistemi ile birlikte kolayca açabileceğiniz 2 kilit sistemi ve anahtarı vardır. Aynı zaman arka tarafında duvara sabitleyebileceğiniz aparatları vardır. Boş yem istasyonlarını doldurmak için mum blok fare zehirlerini, buğday fare zehirlerini veya pellet fare zehirlerini tercih edebilirsiniz. Tüm fare zehirleri en uygun fiyatlarla ve sayısız seçenekleriyle Defans Market’te.


Fare Kapanı Nasıl Kullanılır?

Kapanın arkasına basın. Yem haznesine ideal gıdalar olan margarin, sürülebilir peynir, çikolata veya fındık ezmesi koyulabilir. Kapanı duvar kenarına dik gelecek şekilde yerleştirin. Fare yemi yedikten ve kapanda kaldıktan sonra, fareden kurtulmak için kapanın arka kısmına tekrar basın. Böylece kapan açılacaktır. Fareyi kapaklı bir çöp kutusuna atıp sorununuzu çözmüş olursunuz.

Kapan Nasıl Kullanılır?

Plastik veya tahta kaşık yardımı ile fare için uygun bir yiyeceği cihazın arka tarafına yerleştiriniz. Batarya kısmına 4 adet C (Orta) Alkaline pil yerleştiriniz veya DC-6V adaptör kullanınız. Fare duvar dibinde yürüdüğü için cihazı duvar diplerine yerleştirmeye çalışınız. Düğmeyi ON konumuna getiriniz. Yeşil ışık yanmaya başlayacaktır. Elektrik çarpmasına maruz kalmamak için metal levhalara dokunmayınız. Cihaz fareyi öldürdükten sonra cihazı OFF konumuna getirip cihazı boşaltınız. Cihazı boşalttıktan sonra mutlaka temizlik maddesi ile temizleyiniz. Cihaz talimatlarına uygun kullanılmalıdır aksi elektrik çarpmasına sebep olup ciddi zararlar verebilir. Cihazı çocukların ve evcil hayvanların ulaşabileceği noktalara koymayınız. Cihaz patlayıcı ve yanıcı maddelerin yakınına koymayınız.


Canlı Fare Yakalama İstasyonu Nasıl Kullanılır?

Defans Market’te bulacağınız hem plastik canlı fare yakalama istasyonu hem de metal fare yakalama istasyonu vardır. Plastik canlı fare yakalama istasyonu içerisine yapışkanlı kâğıt yerleştirilerek kullanılabilir. Metal fare yakalama istasyonu, dayanıklı metal yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Kapan kurulurken içerisine fare ve sıçanları çekecek yem konulur. Kemirgen içerisine girdiğinde tuzağı aktif eder ve giriş kapağı kapanır. Kapanın içerisinde kalan kemirgen kapağı açmadığınız sürece hiçbir şekilde dışarı çıkamaz. Yem için fındık ezmesi, çikolata, margarin, peynir tercih edebilirsiniz.


Fare Yakalama Yapışkanı Nasıl Kullanılır?

Tahta, mukavva, karton vb. sert yüzeye sürülüp farelerin geçiş noktalarına konulabilirler. Bu şekilde fare geçerken yapışkana takılır. Ancak daha etkili ve kesin bir sonuç için fare yakalama istasyonunun içerisine konması, fare ile mücadelenizde daha etkili bir çözüm olacaktır. Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Gıda maddeleriyle temas ettirmeyiniz. Kırtasiye yapıştırıcı olarak kullanmayınız.


Zehir Doldurulmuş Fare İstasyonu Nasıl Kullanılır?

Uğraş gerektirmez, yapmanız gereken istasyon içerisindeki slotlara zehir yerleştirip istasyonu sorunlu bölgeye bırakmanızdır. İstasyon içerisinde zehir, farelerin kolayca ulaşabileceği durumdadır. İstasyonun her iki ucu açıktır ve içi küçük bir labirent tarzında tasarlanmıştır yem farelerin götüremeyeceği şekilde yerleştirilir. Esnek yapısı sayesinde evcil hayvanlar istasyonu kıramaz ve açamaz. Size yerleştirmek için mum blok fare zehri öneririz. İnternet sitemizde bulacağınız Vebi Mum Blok Fare Zehri ile etkili ve hızlı bir şekilde fare sorununuzu çözmüş olursunuz.


FARE YAKALAMA EKİPMANLARI

Kappan Boş Yem İstasyonu: Profesyonel alternatifli kullanım kesin çözümdür. Fabrikalar, imalathaneler ve iş yerleri için üretilmiştir. Ürün sadece kapanla veya sadece yemle ya da her ikisi birlikte olacak şekilde kullanılabilir. İstasyon içerisinde ki slotlar iki adettir. Bu slotlara iki adet zehir takmanız yeterli olacaktır. İstasyonları içerisine zehirleri kolayca yerleştirebileceğiniz şekildedir. Farenin içeri kolayca girebileceği şekilde uçları açık ve içerisi küçük bir labirent tarzında tasarlanmıştır. Fareler zehirleri götüremeyeceği şekilde ve güvenlidir. Yaylı sistemi ile birlikte kolayca açabileceğiniz 2 kilit sistemi ve anahtarı vardır. Aynı zaman arka tarafında duvarı sabitleyebileceğiniz aparatları vardır. İstasyon; fındık faresi, ev faresi, çatı faresi, lağım faresi ve diğer tüm fare çeşitleri için geçerlidir.
Kappan Bluecin Fare Kapanı: Evlerde, ofislerde güvenle kullanabileceğiniz çabuk ve güçlü bir kapandır. Zehirsizdir, hijyeniktir ve pratiktir. Kapanın arkasına basın. Yem haznesine margarin, sürülebilir peynir, çikolata veya fındık ezmesi koyun. Kapanı duvar kenarına dik gelecek şekilde yerleştirin. Fareden kurtulmak için kapanın arka kısmına tekrar basın. Fareyi kapaklı bir çöp kutusuna atın.


Kappan Sarman Fare Kapanı: Ev içinde ve dışında, ofislerde güvenle kullanabilecek modern bir kapandır. Kurulumu basittir. Güçlüdür hijyeniktir pratiktir sadece tek bir tık ile kurulur. Zehirsizdir. Kesin çözüm sağlar. Yemi hazneye yerleştirin. İdeal yemler margarin, sürülebilir peynir, çikolata veya fıstık ezmesi olabilir. Kapanı duvar dibine koyun. Dik duran metal çubuğu iki parmağınızla aşağı doğru bastırarak kilitlemeyi sağlayın. Fareden kurtulmak için, üstteki çubuğu geri çekin. Fareyi kapaklı bir çöp kutusuna atın.


Kappan Klas Fare Kapanı: Fabrikalar, ticarethanelerde daha büyük farelerin yakalanması için tercih edilmesi gereken modernize edilmiş çok güçlü klasik bir kapandır. Hijyeniktir, pratiktir, zehirsizdir ve kesin çözüm sağlar. Yem haznesini kapan gövdesinden ayırın ve yerine takın. Sürülebilir peynir, çikolata veya fıstık ezmesini hazneye bastırarak koyun. Yayı kapanın zeminine kadar geri çekin ve elinizle tutun. Çubuğu yayın üzerine koyun. Yayın uç kısmını haznedeki boşluğa yerleştirin ve yayı yavaşça bırakın. Fareden kurtulmak için yayı geri doğru çekin. Fareyi kapaklı bir çöp kutusuna atın.


Kappan Supercat Fare Kapanı: Büyük farelerin yakalanması için modern tasarımlı profesyonel bir kapandır. İşini başarı ile tamamlar. Kapalı ve açık alanlarda kullanılabilir. Kesin çözüm sağlayan zehirsiz, çok güçlü, kurulumu basit ve pratik bu kapanlar çitlikler, fabrikalar, gıda işletmeleri için tavsiye edilir. Yemi hazneye yerleştirin. Kapanı duvar dibine koyun. Dik duran metal çubuğu iki parmağınızla aşağı doğru bastırarak kilitlemeyi sağlayın.

Kappan Yeşil Fare Kapanı: Farenin görülmesi, dokunulması ve öldürülmesinin istenmediği durumlarda yakalayıp doğaya gönderilmek için tercih edilmesi gereken bir kapandır. Çocuk ve evcil hayvanların bulunduğu ortamlarda rahatlıkla kullanılır. Kurulması kolaydır, çevrecidir, canlı yakalar, insancıldır. Yakalanan fare (istenirse) doğaya bırakılabilir. Kapanları duvar diplerine paralel olarak koyun. İki kapan kullanın. Kapan giriş kapısı zıt yönlere bakacak şekilde yerleştirin. Gerektiğinde kapanların konumlarını değiştirin ve yemleri farklı ürünlerden seçin.

TİTAN Elektronik Fare Öldürücü Kapan (Rat Killer): Cihaz sağladığı yüksek voltajda elektronik şok ile fare ve sıçan gibi zararlıları zehirsiz ve güvenilir biçimde öldürür. Fare üniteye girdiğinde metal hazneyi harekete geçirir. Ünite yüksek voltajda elektriği hemen yollar ve 2 dk. boyunca voltaj durana kadar kırmızı led yanıp söner. Haznesi kolay temizlenebilir şekilde dizayn edilmiştir. Güvenli koruma düğmesi ile insanların kaza ile elektriğe temas etmesini önler. Uzun ömürlüdür ve enerji sarfiyatı azdır.
Elektro Frog Canlı Fare Sıçan Kemirgen Yakalama İstasyonu: Dayanıklı metal yapısı sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar. Tek girişlidir. Kapan kurulurken içerisine fare ve sıçanları çekecek yem konulur. Kemirgen içerisine girdiğinde tuzağı aktif eder ve giriş kapağı kapanır. Kapanın içerisinde kalan kemirgen kapağı açmadığınız sürece hiçbir şekilde dışarı çıkamaz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.