Bayer Solfac WP 10

04-10-2019 11:18
Bayer Solfac WP 10
Bayer Solfac WP 10

Başta hamamböceği olmak üzere kalorifer böceği, akrep, çiyan ve benzeri haşereler üzerinde etkisi kanıtlanmış toz halinde satışa sunulan ilaçlar arasındadır. Bayer tarafından üretilen ürünün etken maddesi cyflutrin olarak belirlenmiştir. Ürün toz halinde olup; su ile karıştırarak çoğaltabilirsiniz. Sprey yada pompa yardımı ile haşerelerin bulunduğu alanlara püskürterek haşereleri ortamınızdan uzaklaştırabilirsiniz. 50 Gram ambalaj şeklinde paketlenmiş olup farklı ambalaj çeşitleri için http://www.defansmarket.com sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

WP Toz Formül yapısı itibarıyla kokusuz ilaçlama esnasında ve sonrasında mekanı terk etmeyi gerektirmeyen sınıf ilaçlardandır. Buna bağlı olarak Ev, restaurant, lokanta, iş yerleri, hastahane, askeriye vb kapalı ve iç mekanlarda kullanıma uygun olmasının yanında açık alanlarda da kullanılabilen başarısı yüksek genel amaçlı haşere ilacıdır. Kullanılacak mekanın türüne ve ilaçlama sıklığına göre adet tercihi yapabilirsiniz.

Böceklerin saklandıkları ve gezindikleri yerlere (dolap altları, ocak altları ve arkaları, lavabo altları gibi) yakın mesafeden püskürtülür. İlacın , ilaçlanan sahada uzun süre etkili olması isteniyorsa ilaçlı yerler silinmemeli ve yıkanmamalıdır.

Böceklerin bulundukları alana doğrudan toz halinde uygulama yapılabilir.
Kullanmadan önce kuvvetlice çalkalayınız.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.