Kuş Kovucular

10-06-2019 23:59
Kuş Kovucular

İnsanoğlu yaşam veya üretim alanlarıyla doğaya yayıldıkça başa çıkamadığı bazı durumlarla karşılaşıyor. Çeşitli türdeki kuşların istila veya saldırıları can veya mal zararlarına sebep olabiliyor. Doğaları gereği her yere girip çıkabilen kuşlar, ekosistemin kalabalık canlıları olarak doğal yaşam döngüsünde önemli bir yere sahip. Varlıklarının tehlike veya zarar yarattığı durumlarda çevreye duyarlılık ve sorumluluk bilinciyle ‘uzaklaştırma yöntemi’ kullanılarak yaşam haklarına saygı gösterilmesi gerekiyor.

İşte bu noktada teknolojik bir çözüm olarak Repel Kuş Kovucu devreye giriyor. Yeni nesil kuş kovma yöntemleri arasında elektronik kuş kovucu veya ultrasonik kuş kovucu olarak adını duyuran Repel, ürünlerinde ultrasonik ses teknolojisi kullanılıyor. Kuş uzaklaştırıcı veya kuş kaçırma cihaz modelleri sahip olduğu üstün özellikler sayesinde hem açık, hem kapalı hem de yarı açık alanlarda işe yarıyor. Ses dalgasıyla uzaklaştırma prensibi ile çalışan kuş korkutucu ürünler, kuşlara ve diğer canlılara ayrıca elektronik eşyalara zarar vermeden düşük enerjiyle çalışıyor. Ayrıca ürünlerin yaydığı kuş kovucu ses frekansı evcil hayvanlarınızı huzursuz etmiyor.


Repel Kuş Kovucu Kullanım Alanları


Sanayi bölgelerindeki üretim tesisleri, fabrikalar ve depolama alanları gibi yerlerde kullanıldığında olası kazaları önlemeye yardımcı olan Repel Kuş Kovucu Cihazları, bahçe, tarla, bağ gibi ekip biçilen açık alanlarda kuşların ekinlere zarar vermelerini engelliyor. Turizm amaçlı yapılarda, müstakil veya site içerisindeki evlerde, yazlık ya da kışlık olarak kullanılan çok amaçlı tüm alanlarda güvercin kovucu, martı kovucu, serçe kovucu ve karga kovucu olarak en başarılı çözümü sağlıyor. Özellikle geniş ve açık alanlara sonik veya ultrasonik sistem kurulurken, bird blender kuş kovucu reflektör, kuş kaçıran jel, bird eye, kuş kovucu diken veya balon eklentileriyle kuş kovar etkisi desteklenerek yükseltilebiliyor.

Cihazın yüzde yüz yerli üretim olması, satış sonrası destek ve bakım konusunda güven veriyor. Kullanacağınız alanda hangi türüne ihtiyacınız olduğuna karar vermek için müşteri hizmetlerini arayarak uzmanlardan destek alabiliyorsunuz

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.