Repel PRO PC 2000 3D Profesyonel Elektronik Kuş Kovucu Savar Cihaz

8.100,00 TL
* 767,95 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Kargo bedava

Repel KovucuPRO PC 2000 3D Profesyonel Elektronik Kuş ve Genel Hayvan Kovucu Cihaz

Kuş Savar Cihaz 1500m²

Nasıl Kullanılır?

Tek cihazla farklı hayvan grublarına karşı koruma sağlayabilirsiniz. Cihaz 1 ana makine 2 hoparlör ve adaptörden oluşmaktadır. Güç adaptörünü önce cihaz üzerindeki adaptör girişine takıp daha sonra prize takılmalıdır.
 
Hoparlörler cihaz üzerindeki jag girişlerine bağlanıp montajı yapılır. Panel üzerinden hangi hayvana karşı kullanılacaksa ona göre panel üzerinden ayarlanır.
 
Not1: Cihazı 24 saat çalışır konumda tutmanız tam verim almanızı sağlar.
Not2: Ana makineyi rahat kontrol edebileceğiniz şekilde konumlandırabilirsiniz. Hoparlörleri uzaklaştırmak istediğiniz hayvana göre ayarlamanız gerekmektedir.
 
Örneğin; kuş için çatıya yada yapının üst bölümlerine konumlandırmanız gerekir, kedi köpek için yaklaşık 1 metrelik yüksekliğe konumlandırmanız gerekir. Not3: Hoparlörlerin önüne yaydığı frekansı kıracak herhangi bir eşya koymayınız.
 repel banner
Nasıl Çalışır? Cihaz korunmak istenen ortama hoparlörleri aracılığı ile sonik veya ultrasonik frekanslar yayarak istenmeyen hayvanları ortamdan uzaklaştırır. Cihaz herhangi bir kimyasal ilaç, zehir, sprey, tablet, losyon içermez. İnsan sağlığı üzerinde herhangi bir etkisi yoktur. Hedef canlı dışında herhangi bir canlıya zarar vermez.  Zarar Vermeden Uzaklaştırın !  

Nerelerde Kullanılır?

Ev, iş yeri, ofis, depo, çatı arası, bodrum, okul, bina, restaurant, büfe, lokanta, fabrika vb. ihtiyaç duyulan her yerde kullanılabilir. 
 
UZMAN MÜŞTERİ DESTEĞİ 

- Sadece kuş kovucu cihazlar satmıyoruz, aynı zamanda kuş kontrol uzmanıyız. Konu ile ilgili uzman ekibimiz, sizin için mümkün olan en iyi sonuçları almanızı sağlamak , tavsiye vermek veya herhangi bir soruyu cevaplamak için haftanın 7 günü hizmet vermektedir. Müşteri memnuniyeti bizim bir numaralı önceliğimizdir.

Teknik Özellikler

Teknoloji: Sonic Ultrasonic Sound
Etki Alanı: 1500 m² 
Bağışıklık: Bağışıklığa karşı frekans tarayıcılıdır.
Nitelik: Kimyasal ilaç ya da zehir içermez.
Çalışma Konumu: 24 Saat
Yan Etkisi: Hedef canlı dışında herhangi bir canlıyı etkilemez.
Boyutlar : 200 x 300 x 130 mm
Ürün Kasası: Ana Ünite IP65 Metal Kutu, Hoparlörler ABS Plastik
Çalışma Ömrü: 10 Yıl
Garanti Süresi: 3 Yıl
    Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
    Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
    Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Repel PRO PC 2000 3D Profesyonel Elektronik Kuş Kovucu Savar Cihaz 100% Etkili Kuş, Kedi, Köpek, Fare, Haşere, Sinek, Sivrisinek, Akrep, Yarasa Kovucu Cihazlar ve Kesin Çözümler Defans Market'te-0541 304 62 62 -Hemen bizimle iletişime geçin sizler için %100 de Garantili Kesin Çözüm önerilerimizi sunalım. Defans Market size yeter. 03210 Repel PRO PC 2000 3D Profesyonel Elektronik Kuş Kovucu Savar Cihaz

    Tavsiye Et

    *
    *
    *
    IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.