Stok Kodu
02290
Stok Durumu
Var

Kedi Yakalama Kapanı Sansar Canlı Tuzağı

2.900,00 TL
* 274,94 TL den başlayan taksitlerle!!
Aynı gün kargo
Kargo bedava
KEDİ YAKALAMA KAPANI

SANSAR CANLI YAKALAMA TUZAĞI

SANSAR KEDİ YAKALAYAN KAPAN KAFES 
Özellikle kedi ve küçük köpekler ve sincap, porsuk, tavşan gibi küçük yabani hayvanlarda rahatlıkla kullanılabilir. Sitelerde, fabrikalarda, gıda imalathanelerinde, marketlerde, depolarda vb. kedi sorunun olduğu yerlerde kedileri yakalayıp ortamdan uzaklaştırmak için kullanılabilir. Kedi yakalama kapanı hayvanları zarar vermeden yakalayıp farklı bir noktaya bırakmak için kullanabileceğiniz çevreci bir üründür.
 
Ağırlık: 7,860 kg
Ölçüleri: 70x27x30 cm
Uyarı: Bu ürün halk sağlığı alanlarında (gıda işletmeleri, otel, hastane vb.) kullanmak için uygundur. Halk sağlığı koruma amacı gütmeyen kullanımlarda kişiler ve/veya kurumlar 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanununun ilgili maddelerine karşı sorumludur.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
kedi yakalama kapanı kafesi
Kedi Yakalama Kapanı Sansar Canlı Tuzağı 100% Etkili Kuş, Kedi, Köpek, Fare, Haşere, Sinek, Sivrisinek, Akrep, Yarasa Kovucu Cihazlar ve Kesin Çözümler Defans Market'te-0541 304 62 62 -Hemen bizimle iletişime geçin sizler için %100 de Garantili Kesin Çözüm önerilerimizi sunalım. Defans Market size yeter. 02290 Kedi Yakalama Kapanı Sansar Canlı Tuzağı

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.